Հասարակություն

Զատկի չամիչով փլավ լավաշով, չրերով․ Համով-հոտով

Առաջարկվում է պատրաստել չրերով, չամիչով հետաքրքիր ու համեղ փլավ, որը նախատեսված է հիմնականում Զատկի խորհրդանշական սեղանի համար:

Նախ և առաջ հարկ է չրերը նախօրոք մի քիչ խոնավացնել, հետո շերտերով կտրատել: Չրերի ընտրությունը թողնվում է ըստ ձեր նախընտրության և նախասիրության, սակայն հարկ է կարևորել չրերի բազմատեսակությունը. որքան տեսականին շատ լինի, այնքան ավելի հետաքրքիր համ կունենա փլավը:

Չրեղենն ու չամիչը մեկտեղ հատուկ տարրայի մեջ կարագով տապակել: Մինչ այդ նախապատրաստել բրինձը: Խորհուրդ է տրվում բրնձի ընտրության հարցում նախապատվությունը տալ երկար բրնձին: Այն ևս քիչ խոնավացնել, հետո խաշել հատուկ տարրայի մեջ, որից հետո նոր միայն կարելի է ավելացնել կարագով տապակված չրեղենի վրա:

Առաջարկվում է փլավը մատուցել յուրօրինակ ձևով: Կավե համապատասխան տարրայի հատակին լավաշ փռել, վրան լցնել մեր ստացած փլավը:

Փլավի պատրաստման տեխնոլոգիայի առավել մանրամասն կարող եք ծանոթանալ կցված տեսանյութում:

Կարդացեք նաեվ

Որտեղից և ինչպես կարող եք տեղեկանալ Ձեր վարկային պատմության մասին

Irina Abovyan

«Կյանքի բույս» բուժում է շաքարային դիաբետը, վերականգնում իմունային համակարգը և դանդաղեցնում ծերացման պրոցեսը!

Irina Abovyan

Պավել Մանուկյանին` 9, Վարուժան Ավետիսյանին` 8.9, Արմեն Բիլյանին՝ 21 տարի. հրապարակվեց մեղադրական ճառը

Irina Abovyan

ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ. Այդպիսի օր չկա, որ մեր զորքերը ադրբեջանական օբյեկտ շարքից չհանեն. Արծրուն Հովհաննիսյան

Irina Abovyan

Վարորդին կամ ուղևորին տուգանելը ոչ թե նպատակ է, այլ կանխարգելիչ գործողություն. պատասխանատուներ

Irina Abovyan

Արցախի համար հավաքված 150 մլն դոլարի 45 %-ը ԱՄՆ-ից է, 33 %-ը՝ ՀՀ-ից, 10 %-ը՝ ՌԴ-ից

Irina Abovyan