Հասարակություն

Զատկի չամիչով փլավ լավաշով, չրերով․ Համով-հոտով

Առաջարկվում է պատրաստել չրերով, չամիչով հետաքրքիր ու համեղ փլավ, որը նախատեսված է հիմնականում Զատկի խորհրդանշական սեղանի համար:

Նախ և առաջ հարկ է չրերը նախօրոք մի քիչ խոնավացնել, հետո շերտերով կտրատել: Չրերի ընտրությունը թողնվում է ըստ ձեր նախընտրության և նախասիրության, սակայն հարկ է կարևորել չրերի բազմատեսակությունը. որքան տեսականին շատ լինի, այնքան ավելի հետաքրքիր համ կունենա փլավը:

Չրեղենն ու չամիչը մեկտեղ հատուկ տարրայի մեջ կարագով տապակել: Մինչ այդ նախապատրաստել բրինձը: Խորհուրդ է տրվում բրնձի ընտրության հարցում նախապատվությունը տալ երկար բրնձին: Այն ևս քիչ խոնավացնել, հետո խաշել հատուկ տարրայի մեջ, որից հետո նոր միայն կարելի է ավելացնել կարագով տապակված չրեղենի վրա:

Առաջարկվում է փլավը մատուցել յուրօրինակ ձևով: Կավե համապատասխան տարրայի հատակին լավաշ փռել, վրան լցնել մեր ստացած փլավը:

Փլավի պատրաստման տեխնոլոգիայի առավել մանրամասն կարող եք ծանոթանալ կցված տեսանյութում:

Կարդացեք նաեվ

Առվակի մեջ դի է հայտնաբերվել

Irina Abovyan

Հայաստանում հաստատվել է կորոնավիրուսի 273 նոր դեպք, 704 պացիենտ առողջացել է

Irina Abovyan

Կենդանիներ որոնք արժանի են Օսկարի

Irina Abovyan

Ինչպես պահել սխտորը ձմռանը, որպեսզի այն թարմ մնա և պահպանի իր օգտակար նյութերը. մեթոդ, որն ինձ փրկում է ամեն տարի

Irina Abovyan

Քրքումով, կոճապղպեղով և սխտորով թեյ՝ իմունային համակարգն ամրացնելու համար

Irina Abovyan

Այսօր էլեկտրաէներգիայի անջատումներ են սպասվում Երևանում և Կոտայքի մարզում

Irina Abovyan