Խոհանոց

Պարզվում է՝ այսքան ժամանակ եգիպտացորենը սխալ ենք եփել

Համեղ և փափուկ եգիպտացորեն վայելելու համար պետք է այն ճիշտ եփել: Coocook.ru-ն ներկայացնում է խորհուրդներ, որոնք կօգնեն այդ հարցում:

Դիտեք նաև՝

Եգիպտացորենը կիսել երկու մասի:

Եգիպտացորենը դնել կաթսայի մեջ և ջուր ավելացնել:

Երբ ջուրը սկսի եռալ, ավելացնել 1 բաժակ կաթ և 70-100 գ կարագ:

Եգիպտացորենը պետք է եփվի ևս 8 րոպե և այն պատրաստ է:

Պատրաստի եգիպտացորենի վրա աղ ցանել:

Կարդացեք նաեվ

Հավով ամառային ճաշ

Irina Abovyan

Մածունով ԹխվածքաբլիթՄածունով Թխվածքաբլիթ

Irina Abovyan

Հավի Կրծքամսով Աղցան / Հավով աղցան

Irina Abovyan

Աշնան բանջարեղենային բուկետ

Irina Abovyan

Միսը եփելուց 2 գդալ քացախ ավելացրեք. ահա թե ինչու

Irina Abovyan

Ծիրանի չիր

Irina Abovyan