Խոհանոց

Անչափ համեղ աղցանի պարզ բաղադրատոմս, որը դարձել է ընտանիքիս անդամների ամենասիրելի ուտեստը

Իմ կարծիքով, ամենահամեղն են համարվում այն աղցանները, որոնք ծանրաբեռնված չեն շատ բաղադրիչներով: 3-5 ապրանքատեսակ բավական է հրաշալի աղցան պատրաստելու համար: Այսպիսով, այս բաղադրատոմսում աղցանը բաղկացած է ընդամենը 4 բաղադրիչներից՝ չհաշված մայոնեզը: Կարող եք պատրաստել ինչպես սովորական ընթրիքի, այնպես էլ տոների ժամանակ:

Դիտեք նաև՝

Անհրաժեշտ է․

Ձու — երեք հատ,

Հավի ֆիլե — 300 գ,

Սոխ — մեկ գլուխ,

Լոլիկ — մեկ կտոր,

Քացախ — երկու ճաշի գդալ,

Շաքարավազ — մեկ ճաշի գդալ,

Աղ, պղպեղ, կախված համից,

Մայոնեզ — երկու ճաշի գդալ։

Պատրաստումը․

Առաջին հերթին անհրաժեշտ է մարինացնել սոխը: Դա անելու համար կտրատեք այն կիսաշրջանաձև, լցրեք այն խորը ափսեի մեջ, ավելացրեք շաքարավազ և քացախ, խառնեք և մարինացրեք 2-3 ժամ:

Երբ սոխը բավականաչափ մարինացվի, կարող եք սկսել պատրաստել աղցանը:

Ձվերը եփեք, որից հետո կտրատեք փոքր խորանարդիկներով:

Կտրատեք նաև լոլիկը՝ հեռացնելով մեջտեղի մասը, որպեսզի աղցանի մեջ ավելորդ հեղուկ չլինի:

Ֆիլեն եփեք աղաջրի ջրի մեջ, որից հետո այն կտրատեք խորանարդիկներով: Խաշած ֆիլեն կարող եք փոխարինել նաև ապխտած հավով:

Միավորեք բոլոր 4 բաղադրիչները աղցանի ամանի մեջ, ավելացրեք մայոնեզ, աղ, պղպեղ, խառնեք և մատուցեք: Բարի ախորժակ։

Կարդացեք նաեվ

Ինչպես պահել մրգերը` ձմռանը վայելելու համար

Irina Abovyan

Շատ համեղ ու թեթև աղցան ամենօրյա սեղանի համար

Irina Abovyan

ՇԱՏ ՀԱՄԵՂ ՃԱՇ ՈՂՋ ԸՆՏԱՆԻՔԻ ՀԱՄԱՐ

Irina Abovyan

Շատ համեղ ռուլետի բաղադրատոմս ելակով

Irina Abovyan

Կարտոֆիլիով և պանրով կրուասաններ

Irina Abovyan

ԼԱԿՈՄԿԱ” ՀԱՄԵՂ և ՆՈւՐԲ ՏՈՐԹ

Irina Abovyan