Խոհանոց

Սմբուկով Համեղ Ռատատույի Դասական Բաղադրատոմս. Պահպանեք Այն

Ռատատույը հորինել են ֆրանսիացիները: Առաջինն, ով սկսեց պատրաստել բանջարեղեն ՝ անուշաբույր խոտաբույսերի հավելումով, Պրովանս նահանգի բնակիչներն էին: Նախկինում բանջարեղենային ուտեստ էր պատրաստում դդմիկից, լոլիկից, քաղցր պղպեղից, սոխից և սխտորից: Բայց ժամանակակից վարկածում ավելացվում է սմբուկ: Պրովանսով խոտաբույսերը պարտադիր են բաղադրատոմսի մեջ: Նրանց շնորհիվ է, որ ռատատույն ունի հիանալի բույր և համ:

Այսպիսով, մի մոռացեք խանութից գնել Պրովանսալ խոտաբույսեր:Անհրաժեշտ է․միջին չափի երկու սմբուկ,Երկու դդմիկ,բուլղարական պղպեղ մեկ կտոր,սոխ մեկ գլուխ,սխտորի երեք ատամներ,լոլիկ 6-7 կտոր միջին չափի,պրովանսալ խոտաբույսերի մեկ թեյի գդալ,բուսական յուղ տապակելու համար,աղ, պղպեղ ըստ ճաշակի:Պատրաստման եղանակը դիտեք ստորև ներկայացված տեսանյութում։Բարի ախորժակ

Կարդացեք նաեվ

Երկուսը մեկում․ Վարունգը լոլիկի հյութւ մեջ․ Այն կդառնա ձմռան ամենալավ պահածոն, անպայման պատրաստեք

Irina Abovyan

Տորթ ԽԱՂԱՂՈՒԹՅՈՒՆ․ շքեղ, հեշտ ու մատչելի

Irina Abovyan

Շոկոլադե թխվածքաբլիթ ընկույզով

Irina Abovyan

Համեղ և օգտակար նախաճաշ՝ ամբողջ ընտանիքի համար

Irina Abovyan

«Ալադիներ» պատրաստելու ամենակարճ եվ հիանալի տարբերակը1

Irina Abovyan

Խիտ ու համեղ տոմատի մածուկ՝ պատրաստվում է ընդամենը 1 ժամում․․․ ձմռանը ոչ լոլիկ եմ գնում, ոչ մածուկ

Irina Abovyan