Խոհանոց

Պոմիդորով անհավանական համեղ ու հետաքրքիր նախուտեստ

Առաջարկվող նախուտեստը անչափ համեղ է ստացվում իր յուրահատուկ բաղադրիչների շնորհիվ: Այն առանձնահատուկ պատրաստման ձև և անկրկնելի հետաքրքիր համ ունի:

Դիտեք նաև՝

Նախուտեսը պատրաստելու համար պետք կգա.

Պոմիդորները շերտերով կտրատել: Կիսաօղակաձև կտրտված սոխի կտորներ ունենալ:

Խորունկ տարայի մեջ շերտերի մի մասը հավասարաչափ տարածել ամանի հատակին, պոմիդորի շերտերից յուրաքանչյուրի վրա տարածել կիսաօղակաձև կտրտված սոխի մի մասը:

Երբ դասավորած պոմիդորային շերտերը և կիսաօղակաձև կտրտված սոխերը ավարտվեն, տվյալ դասավորության վրա հարկ է ավելացնել նախապատրաստած համեմունքային հավելումը:

Համեմունքային հավելումը կարելի է ստանալ վերոնշյալ համեմունքային բաղադրիչների միախառնումից:

Միավորելով այս համամունքային բաղադրիչներն ու մթերքները, ստացված հավելումը համաչափորեն տարածել պոմիդորային շերտերի վրա: Շերտերի ամանը լավ փակելով՝ փոխադրել սառնարան, որ նախուտեստի բաղադրիչների համերը ներդաշնակվեն և միախառնվեն:

Նախուտեստը պատրաստ կարել է համարել երկորդ կամ երրորդ օրը:

Կարդացեք նաեվ

Խարբերդի Կոլոլակ

Irina Abovyan

Լավաշե նավակներ մսով, սնկով և հալվող պանրով

Irina Abovyan

Հավի բդիկներ վրացական ձևով

Irina Abovyan

Կաղամբով Աղցան – Նոր Անմահական Բաղադրատոմս

Irina Abovyan

Պատրաստում ենք ՄԵԳԱ ԲՈՒՐԳԵՐ

Irina Abovyan

Աղացած Մսով Կիևյան Կոտլետներ

Irina Abovyan