Խոհանոց

Թխվածքաբլիթով և պնդուկով շոկոլադե տորթ, որն անգամ թխել հարկավոր չէ

Բաղադրիչներ

1. Թխվածքաբլիթներ – 250 գ
2. Կարագ – 115 գ
3. Բոված պնդուկ – 100 գ
4. Մուգ շոկոլադ – 75 գ
5. Կաթնային շոկոլադ – 75 գ
6. Նուտելլա – 4 ճ/գ
7. Սերուցք – 4 ճ/գ

Դիտեք նաև՝

Ջնարակի համար

1. Սերուցք – 125 մլ
2. Մուգ շոկոլադ – 75 գ
3. Կաթնային շոկոլադ – 75 գ
4. Նուտելլա – 4 ճ/գ

Զարդարելու համար
1. Բոված պնդուկով թխվածքաբլիթ – 2 ճ/գ
2. Շերտատած սպիտակ շոկոլադ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. 20 սմ կաղապարը թաղանթապատել, մի փոքր կարագ քսել:

2. Մանրացնել թխվածքաբլիթները և խառնել մանրացրած պնդուկի հետ:

3. Առանձին խառնել կարագը, շոկոլադը, սերուցքը և նուտելլան: Հալեցնել գոլորշու վրա կամ միկրոալիքային վառարանում: Հետո շոկոլադե զանգվածը լցնել թխվածքաբլիթի վրա և զգուշությամբ խառնել:

4. Խառնուրդը լցնել կաղապարի մեջ:

5. Սառեցնել մոտ 1-2 ժամ:

6. Ջնարակի համար. խառնել շոկոլադը, նուտելլան և վրան լցնել տաք սերուցքը: 30 վայրկյան անց խառնել՝ մինչև համասեռ զանգված ստանալը:

7. Տորթի վրա ջնարակ լցնել և զարդարել մանրացրած թխվածքաբլիթներով և պնդուկով:

Նյութի աղբյուր168.am

Կարդացեք նաեվ

Բանջարեղենային թխուկ, որը հանգիստ կարող եք ուտել անգամ գիշերը

Irina Abovyan

Շատ համեղ ու ախորժելի աղցան, հիանալի համ ունի

Irina Abovyan

Անանուխով զովացուցիչ ըմպելիք

Irina Abovyan

Դդմիկով շատ համեղ ռուլետներ

Irina Abovyan

Հեշտ պատրաստվող համեղ տորթ: Բիսկվիտի բաղադրատոմս

Irina Abovyan

Այսպիսի համեղ փլավ դեռ չեք կերել

Irina Abovyan