Խոհանոց

Շոգեխաշած կաղամբ

Բաղադրություն

  • 4-5 միջին չափսի սոխ
  • 1 միջին չափսի կաղամբ
  • 1-2 ճ/գ տոմատ
  • 2-3 թ/բ ջուր
  • Ձիթայուղ
  • Աղ, կարմիր և սև պղպեղ

Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակը

Անհրաժեշտ է սոխն ու կաղամբը կլոր-կլոր կտրատել: Այնուհետև թավան կրակի վրա տաքացնել, ձիթայուղ ավելացնել: Սոխը լցնել թավայի մեջ, սպասել մինչև կարմրի, հետո համեմել կարմիր և սև պղպեղով: Ավելացնել կտրատած կաղամբը, խառնել: 1-2 ճաշի գդալ տոմատը բացել 2-3 թեյի բաժակ ջրով, խառնել թավայի զանգվածի հետ, աղ ավելացնել և թողնել կրակին՝ մինչև կաղամբի շոգեխաշվելը:

Բարի ախորժակ:

Կարդացեք նաեվ

Շատ համեղ ու հյութալի աղցան, հաստատ կհավանեք

Irina Abovyan

ՈՍՊԱՊՈՒՐ

Irina Abovyan

Կարտոֆիլ աղացած մսով։Շատ համեղ ուտեստ։

Irina Abovyan

ԼՈԼԻԿԻ ԹԹՈՒ ՎՐԱՑԱԿԱՆ ԵՂԱՆԱԿՈՎ․ Լոլիկի թթվի պատրաստման համեղ տարբերակ

Irina Abovyan

Հայկական Խաշլամա (Գարեջրով)

Irina Abovyan

Գայթակղիչ ճաշի բույրի գաղտինքը բացահայտված է/ Մեկ բաղադրիչ և ճաշի անմահական համն ու հոտը ապահովված է

Irina Abovyan