Խոհանոց

Շոգեխաշած կաղամբ

Բաղադրություն

  • 4-5 միջին չափսի սոխ
  • 1 միջին չափսի կաղամբ
  • 1-2 ճ/գ տոմատ
  • 2-3 թ/բ ջուր
  • Ձիթայուղ
  • Աղ, կարմիր և սև պղպեղ

Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակը

Անհրաժեշտ է սոխն ու կաղամբը կլոր-կլոր կտրատել: Այնուհետև թավան կրակի վրա տաքացնել, ձիթայուղ ավելացնել: Սոխը լցնել թավայի մեջ, սպասել մինչև կարմրի, հետո համեմել կարմիր և սև պղպեղով: Ավելացնել կտրատած կաղամբը, խառնել: 1-2 ճաշի գդալ տոմատը բացել 2-3 թեյի բաժակ ջրով, խառնել թավայի զանգվածի հետ, աղ ավելացնել և թողնել կրակին՝ մինչև կաղամբի շոգեխաշվելը:

Բարի ախորժակ:

Կարդացեք նաեվ

ԼՈԲՈՎ ԱՂՑԱՆ

Irina Abovyan

Ամենահամեղ և ամենահեշտ մրջնաբույնի բաղադրատոմսը որը չքանդվում

Irina Abovyan

Կսիրահարվեք կարտոֆիլով այս ուտեստին՝ այն առաջին անգամ փորձելուց հետո…այնքան ախորժելի է և համեղ…սա երբեք չի հոգնեցնի

Irina Abovyan

5 ուտեստների բաղադրատոմս, որոնք պատրաստվում են կաղամբով․ Համեղ, դիետիկ և օգտակար բաղադրատոմսեր

Irina Abovyan

Կաղամբով թխվածք

Irina Abovyan

Ամենապարզ ռուլետի պատրաստման եղանակը․ տրամադրեք ընդամենը 5-10 րոպե

Irina Abovyan