Խոհանոց

Սնկով պատրաստված խավիար. կգերի յուրաքանչյուրի սիրտը

Բաղադրիչներ

1. Սունկ – 2 կգ
2. Սոխ – 0.5 կգ
3. Լոլիկ – 1 կգ

Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակը

1. Անհրաժեշտության դեպքում սունկը եփել և մանր կտրատել:

2. Հետո տապակել բուսայուղով:

3. Լոլիկն անցկացնել մսաղացով, սոխը մանր կտրատել:

4. Բոլոր բաղադրիչները լցնել կաթսայի մեջ և շոգեխաշել 1.5 ժամ:

5. Աղը ցանել ըստ ճաշակի:

6. Տաք խավիարը լցնել բանկաների մեջ և փակել:

Նյութի աղբյուր168.am

Կարդացեք նաեվ

Ամառային շատ համեղ և թեթև ուտեստ, պանրի լցոնով բադրիջան

Irina Abovyan

Հավով ռուլետ

Irina Abovyan

Տնական հավի նրբերշիկներ. Ես այլևս դրանք խանութից չեմ գնում

Irina Abovyan

Ինչպես Պատրաստել Տժվժիկ

Irina Abovyan

ԽՈԶԻ ԽՈՐՈՎԱԾ ԿՈՂԵՐ, ԱՆԱՀԻՏ ԿԻՐԱԿՈՍՅԱՆԻ ՀԵՏ…

Irina Abovyan

Փորձեք այսպես պատրաստել դեղձի կոմպոտի և այն ձեզ մոտ շատ լավ կստացվի ու համեղ կլինի

Irina Abovyan