Խոհանոց

Ինչպես պատրաստել պելմենի կրկնակի անհամ համեղ և հեշտ. Բաղադրատոմս, որից հետո ամուսինս հրաժարվում է սովորական պելմենի ուտելուց

Երբ ես առաջին անգամ եփեցի «կրկնակի» պելմենի, գաղափար չունեի, թե որքան համեղ կստացվի: Եվ հիմա և՛ ամուսինս, և՛ երեխաներս խնդրում են ավելի հաճախ նման պելմենիներ պատրաստել:

Եռացող ջրի մեջ խմոր․

Անհրաժեշտ է․

  • 3 բաժակ ալյուր (250 մլ բաժակ)
  • Ձու,
  • 0,5 թեյի գդալ աղ,
  • 3 ճաշի գդալ բուսական յուղ,
  • Կես բաժակ եռացող ջուր` մոտ 230 մլ:

Պատրաստման եղանակը դիտեք ստորև ներկայացված տեսանյութում։ Բարի ախորժակ։

Կարդացեք նաեվ

Բազուկի թթու

Irina Abovyan

Ինչպես պետք է սառեցնել վարունգը, որպեսզի այն` պահպանի իր համն ու բույրը

Irina Abovyan

Ընդամենը 3 բաղադրիչ, առանց ալյուրի,համեղ թխվածքաբլիթները պատրաստ են! Ամենահեշտ տարբերակը

Irina Abovyan

Շատ Օրիգինալ Թխվածքաբլիթ

Irina Abovyan

Հմուտ խոհարարուհին առաջարկում է մալականի թթվի ամենա համեղ տարբերակը

Irina Abovyan

ԼՈԼԻԿԻ ՄԱՐԻՆԱԴ.. ԼՈԼԻԿ.ԽԱՌԸ ՊԱՀԱԾՈ

Irina Abovyan