Խոհանոց

<<Մեղրային>> թխվածքաբլիթ. Շատ համեղ է

Բաղադրիչներ.

— 100 գր սերուցքային կարագ
— 100 գր շաքարավազ
— 2 ձու
— 3 ճաշի գդալ մեղր
— 100 գր ընկույզ
— 2 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
— 400-450 գր ալյուր

Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակը.

1. Մանրացնել ընկույզը:

2. Կարագը խառնել շաքարավազի հետ: Ավելացնել մեղրը: Խառնել:

3. Ավելացնել ձուն: Խառնել:

4. Ավելացնել փխրեցուցիչը և ալյուրը, հունցել խմորը:

5. Դրանից ձևավորել բլիթներ և թաթախել ընկույզի մեջ:

6. Ջեռոցի թավայի վրա դնել թխելու համար նախատեսված թուղթը կամ կարագ քսել:

7. Շարել բլիթները թավայի վրա և վերջինս դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ:

8. Թխել 20-25 րոպե:

Բարի ախորժակ:

Կարդացեք նաեվ

Այս համեղ խորտիկը կզարդարի ձեր ամենօրյա ճաշացանկը

Irina Abovyan

#Կետչուպ։ Եթե մեկ անգամ պատրաստեք ՝այլևս չեք գնի խանութից

Irina Abovyan

Լոբով և սնկով աղցան

Irina Abovyan

Սմբուկի մուրաբա

Irina Abovyan

#կանաչ_լոբի #սխտորը_ձվի_մեջ Ինչպես տապակել կանաչ լոբին ձվով, որ համեղ լինի

Irina Abovyan

Մակարոն լցոնած տավարի աղացած մսով , պանրով , սոուսով

Irina Abovyan