Հասարակություն

2 կարտոֆիլ, 1 գազար, մի քիչ էլ աղացած միս․․․ համեղ և սննդարար ընթրիքը պատրաստ է

Շատ հետաքրքիր և յուրահատուկ բաղադրատոմս ենք առաջարկում։ Պատրաստելով սա ձեր մտերիմների համար՝ նրանց հաճելիորեն կզարմացնեք։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ․

  • կարտոֆիլ՝ 2 հատ
  • գազար՝ 1 հատ
  • աղացած միս՝ խոզի կամ հավի, 300գ
  • սխտոր՝ մի պճեղ
  • աղ՝ 5գ
  • կարմիր և սև պղպեղ

Սոուսի համար․

  • տոմատի մածուկ՝ 20գ
  • ջուր՝ 200գ
  • թթվասեր՝ 40գ
  • աղ՝ 0,5թ․գ․
  • ցանկացած համեմունքներ
  • սոխ՝ 1 հատ

Պատրաստման եղանակ․

Մաքրած գազարն անցկացնել քերիչով և տեղափոխել խորը տարայի մեջ։ Քերել նաև կարտոֆիլը, լցնել քամիչի մեջ, և երբ ավելորդ հեղուկը դուրս գա, միացնել գազարի հետ։

Ավելացնել աղացած միսը, ճզմել սխտորը, համեմել աղով, պղպեղով։ Լավ խառնել։

Screenshot_4

Կոտլետներ ձևավորել։

Թավայի մեջ ձեթ լցնել, տաքացնել և ուժեղ կրակի վրա տապակել կոտլետները՝ մինչ ոսկեգույն կեղև կառաջա։ Դա տևում է 5-6 րոպե։

Screenshot_5
Screenshot_6

Այժմ պետք է պատրաստել սոուսը․ տոմատի մածուկը լուծել 1 բաժակ ջրի մեջ։

Screenshot_10

Մանր կտրատած սոխը տապակել, ավելացնել սոուսը, թթվասերը, համեմունքներ և աղ։

Screenshot_7
Screenshot_8

Սոուսի մեջ դնել կոտլետները և եփել փակ կափարիչի տակ՝ մոտ 25-30 րոպե։

Screenshot_9

Բարի ախորժակ։

Կարդացեք նաեվ

Սիրիայի կռիվների ժամանակ էր, Էրդողանն իր ելույթներից մեկում, գրեթե բաց տեքստով ասեց, որ…Նարին Փայլակյանի դիպուկ անդրադարձը այսօրվա դեպքերին և հզոր կոչը հայ ժողովրդին

Irina Abovyan

Գիտնականները կապ են հայտնաբերել ալկոհոլի եւ քաղցկեղի միջեւ

Irina Abovyan

Նիկոլ Փաշինյանն ու Աննա Հակոբյանը պատարագի եկան՝ մեծ թվով թիկնապահների ուղեկցությամբ.

Irina Abovyan

Կարանտինը համեստության առիթ չէ.

Irina Abovyan

Դերասանուհի Նարինե Ոսկանյանն (Պաուզա Անո) արդեն տանն է և նշում է երկրորդ ծնունդը)

Irina Abovyan

Անձնագրում գրված թվերը ոչինչ են,երբ դու քեզ զգում ես այնքան որքան ուզում ես։ Շնորհակալ եմ հոգիս 16 տարեկանի սիրով լցնելու համար

Irina Abovyan