Խոհանոց

Սնկով, թթվասերով և պանրով պիրոգ՝ բոլոր առիթների համար

Բաղադրիչներ

1. Շերտավոր խմոր – 250 գ
2. Սունկ – 100 գ
3. Սոխ – 1 փոքր գլուխ
4. Յուղոտ թթվասեր – 3 ճ/գ
5. Չոր պանիր – 100 գ
6. Չոր ուրց – 1/3 թ/գ
7. Աղացած սև պղպեղ – 1/3 թ/գ
8. Աղ – 0.5 թ/գ

Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակը

1. Խմորն ուղղանկյունաձև բացել 3-4 սմ հաստությամբ: Պատառաքաղով ծակծկել:

2. Սունկը կտրատել, սոխը բարակ կիսալուսնաձև շերտատել:

3. Սնկին ավելացնել թթվասերը, քերած պանիրը, ուրցը, աղն ու պղպեղը, խառնել և լցնել խմորի վրա, ծայրերից 2-3 սմ ազատ թողնել:

4. Ուտեստը 30 րոպե թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Նյութի աղբյուր168.am

Կարդացեք նաեվ

Մսով Շերտավոր Խմորով Կարկանդակ

Irina Abovyan

3 տեսակի պելմենու միջուկ առանց մսի

Irina Abovyan

Եթե թափում եք ջուրը՝ մակարոնը եփելուց հետո, ինքներդ ձեզ եք վատություն անում… ահա թե ինչի համար պետք չէ անել դա

Irina Abovyan

Համեղ ու յուրահատուկ ուտեստ

Irina Abovyan

Լավաշով շատ համեղ ծրարների, հիանալի համ ունեն

Irina Abovyan

Ծաղկակաղամբով և Աղացած Մսով ուտեստ

Irina Abovyan