Խոհանոց

Աղցան բրնձով

Բաղադրիչներ․

  • Բրնիձ երկարավուն 3-4 ճաշի գդալ
  • Թթու վարունգ 2 հատ
  • Պահածոյացված եգիպտացորեն 50 գ
  • Գազար 1 հատ
  • Մաղադանոս (կանաչի)
  • Սխտոր 1 պճեղ
  • Բուսական յուղ 2-3 ճաշի գդալ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի
  • Դիտեք նաև՝

Պատրաստման ընթացքը Բրինձը եփել քամել:Լցնել ափսեի մեջ,ավելացնել կտրատած խաշած գազար:Ավելացնել կտրտած թթու վարունգ և եգիպտացորեն:Ավելացնել մանրացրած մաղադանոս և ճզմած սխտոր:Լավ խառնել աղցանը,աղ լցնել,համտեսել:Ավելացնել յուղ:Տեղափոխեք աղցան ափսեի մեջ:Մեր համեղ բրնձով աղցանը պատրաստ է:Դուք կարող եք արդեն մատուցել այն:

Կարդացեք նաեվ

Պահածոյացված #բանջարեղենային #ճաշ

Irina Abovyan

Արագ թթու վարունգ! Ընդամենը 7 րոպե: Դա հնարավոր է!

Irina Abovyan

“ԹԹՈՒ ԼԱՎԱՇ ՍԱԼՈՐՈՎ” ցույց եմ տալիս նաև վարդերի պատրաստման ձևը

Irina Abovyan

Դեղձի կոմպոտի պատրաստման ճիշտ և արագ եղանակը

Irina Abovyan

Ինչպիսի հաջողություններ կբերի այս ամառը Ձեզ․ Ընտրեք ծաղիկներից մեկը և կիմանաք պատասխանը․․․

Irina Abovyan

#Չիմիչուրի արգենտինական թանձրուկով դդմիկ : Դրախտային ուտեստ

Irina Abovyan