Խոհանոց

Շատ հյութեղ ու համեղ կոտլետներ, հիանալի համ ունեն

Այս բաղադրատոմսի փոքրիկ կոտլետները սովորական կոտլետներից տարբերվում են ոչ միայն ձևով, այլև կազմով: Աղացած մսսին պետք է սոդա ավելացնել, որի շնորհիվ կոտլետները նուրբ ու փարթամ են դառնում:

Բաղադրատոմսը

Այս համեղ ու հոյւթալի կոտլետների պատրաստման համար անհրաժեշտ բոլոր բաղադրիչները ներկայացված են ստորև

  • ֆարշ -500 գրամ
  • Սոդա -1 / 3 թեյի գդալ
  • Աղ -1 / 2 թեյի գդալ
  • Օսլա -1 թեյի գդալ
  • Սխտոր -2-3 պճեղ
  • սլիվկի կամ կաթ -2-3 ճաշի գդալ
  • Սև պղպեղ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակին ինչպես նաև այլ մանրամասներին ծանոթանալու համար առաջարկում ենք դիտել ստորև ներկայացված տեսանյութը

Բարի դիտում և բարի ախորժակ ենք մաղթում բոլորին

Կարդացեք նաեվ

Այս շոգն հաղթահարելու եզակի միջոց․ ամառային նորույթ ելակով, ինչից չի հրաժարվի ոչ ոք

Irina Abovyan

Սալ։ Ամենահամեղ 3 տարբերակ

Irina Abovyan

Ամառային թեթև ճաշ

Irina Abovyan

Բազուկով աղցան, առանց մայոնեզի

Irina Abovyan

Ոսկեգույն #սեխի #չրի Շատ հեշտ և համեղ բաղադրատոմս

Irina Abovyan

Մարինացված վարունգի հունական տարբերակը. պատրաստեք այն և, անկասկած, գոհ կմնաք բաղադրատոմսից և արդյունքից

Irina Abovyan