Խոհանոց

Զեբր թխվածքի լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  • Ալյուր – 300 գ
  • Ձու – 4 հատ
  • Շաքարավազ – 300 գ
  • Թթվասեր – 250 գ
  • Կարագ – 50 գ
  • Փխրեցուցիչ – 1. թ/գ
  • Վանիլին – 0.5 թ/գ
  • Կակաո – 3 ճ/գ

Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակը Ձուն հարել շաքարավազի հետ՝ մինչև փրփրի: Ավելացնել թթվասեր և նորից հարել: Այնուհետև ավելացնել մյուս բաղադրիչները և հետո խառնել ձեռքերով, որպեսզի խմորի մեջ գնդիկներ չմնան: Պետք է ստացվի ջրիկ խմոր: Խմորի կեսը պետք է առանձնացնել և կակաո ավելացնել: Պերգամենտով պատված կաղապարի մեջ ըստ հերթականության լցնել երկու գույնի խմորները: Ստացված զանգվածը 40 րոպեով տեղավորել 180 աստիճան ջեռոցում: Ստացված թխվածքը կարող եք պատել նաև շոկոլադե ջնարակով:

Կարդացեք նաեվ

Ոզնի

Irina Abovyan

Փիթի՝ սիսեռով սոուս

Irina Abovyan

Համեղ և նրբահամ տորթ, որի պատրաստման համար կծախսեք ընդհամենը 10 րոպե

Irina Abovyan

Ձվածեղ ասորտի #խոհանոց #բաղադրատոմսեր

Irina Abovyan

Արտակարգ Համեղ Կարմիր Պղպեղով Աղցան

Irina Abovyan

Տրյուֆելների շատ հեշտ բաղադրատոմս խտացրած կաթով

Irina Abovyan