Խոհանոց

Գունավոր աղցան

Անհրաժեշտ է`

1-2  հատ միջին չափի բազուկ

4-5 հատ գազար

1 հատ սոխ

1 բուռ մանրած ընկույզ

1 փոքր թիթեղյա տարայով կանաչ ոլոռույզ

աղ, կարմիր ու սև բիբար

ձեթ

Դիտեք նաև՝

Բազուկը, գազարն ու սոխը երկարավուն քերել և առանձին-առանձին առատ ձեթի մեջ տապակել (բանջարեղենը պետք է եփվի ձեթի մեջ), այնուհետև դնել քամվելու:

Հետո բոլորը լցնել իրար վրա, ավելացնել ոլոռն ու ընկույզը, աղ ու բիբար անել և խառնել: Ստացվում է գեղեցիկ, գունավոր, համեղ ու հագեցնող ուտեստ:

Կարդացեք նաեվ

Համեղ և դիետիկ աղցան

Irina Abovyan

Շատ համեղ աղցան, որը նույնիսկ կփոխարինի ընթրիքին

Irina Abovyan

Միկադո .Շատ հեշտ և անչափ համեղ բաղադրատոմս

Irina Abovyan

Աղացած մսով ռուլետ

Irina Abovyan

Լանգետ Տավարի մսով․ Տոնական Ուտեստի պատրաստման 2 Համեղ տարբերակ

Irina Abovyan

Գազար՝ կորեական եղանակով։ Ստացվում է ավելի համեղ, քան խանութից գնվածը․ Կկիսվեմ բաղադրատոմսով

Irina Abovyan