Խոհանոց

Շեֆ-խոհարարը կօգնի ձեզ սпվորել ճիշտ մասնատել և համեմել ձուկը․Oգտակար խորհուրդներ, որոնք անգնահատելի են

Ձուկ պատրաստելը անչափ դժվար գործընթաց է։ Ոչ բոլորը կարող են պատրաստել համեղ և հյութալի ձուկ, քանի որ ձուկը չափազանց դժվար և կամակոր ուտեստ է։ Այսպիսով, եթե որոշել եք պատրաստել համեղ ձուկ մենք կօգնենք ձեզ այդ դժվար գործընթացում։Առաջին հերթին անհրաժեշտ է ընտրել ճիշտ ձուկ։Եթե ձեր տարածաշրջանը աչքի չի ըննում ձկնատեսակներով կարող եք գնել սառեցված տարբերակը։ Սակայն հաշվի առեք, որ սառեցված ձուկը ավելի շուտ է փչանում։ Հաջորդ կարևոր քայլը ճիշտ և սուր դանակի ընտրությունն է։Դանակը այնքան սուր պետք է լինի, որ ոչ թե սղոցի, այլ նրբորեն կտրի միսը, և կարողանաք առանձնացնել ձկան ողնաշարը։Դրանից հետո պինցոտով առանձնացրեք մնացած փշերը։ Առաջին հերթին պետք է թեքությամբ կտրել ձկան գլուխը, ապա նոր մնացած մասերը։Դրանից հետո նույն համամասնությամբ խառնում եք աղը և շաքարավազը, որին կարող եք ավելացնել նաև կոնյակ։ Դրանից հետո անհրաժեշտ է համեմել ձկան միսը, և թողնել մի քանի ժամ, որից հետո կարող եք պատրաստել այնպես, ինչպես ցանկանում եք։

Կարդացեք նաեվ

Սև սալորի չիր” առանց օշարակի

Irina Abovyan

Շատ համեղ ու հյութալի աղցան, հաստատ կհավանեք

Irina Abovyan

Տնական շաուրմա

Irina Abovyan

Թխվածքաբլիթ «Նապոլեոն»՝ շերտավոր թխվածքաբլիթի ամենապարզ բաղադրատոմսը… այն սիրում են բոլորը. անթերի թխվածք

Irina Abovyan

Ինչպես մարինացնել թուփը․ Խաղողի տերևի պահպանման լավագույն տարբերակը

Irina Abovyan

ինչպես պատրաստել շոկոլադե ձվանոց բիսկվիտ

Irina Abovyan