Խոհանոց

Լոբով ու կարտոֆիլով բելոռուսական ուտեստ

Բաղադրիչներ

Դիտեք նաև՝

Քայլերի հաջորդականություն

  1. Կարտոֆիլը եփում ենք այնքան, մինչև պատրաստ լինի:
    2 ճ/գ բուսայուղը լցնում ենք տապակի մեջ, ավելացնում ենք սոխն ու 4-5 րոպե տապակում ենք, որպեսզի փափկի:
    լոբով-ու-կարտոֆիլով-ուտեստ-4
  2. Ավելացնում ենք սխտորն ու լոբին և տապակում ենք մոտ 1 րոպե, ապա հանում ենք կրակի վրայից:
    լոբով-ու-կարտոֆիլով-ուտեստ-5
  3. Արդեն եփված կարտոֆիլը պատառաքաղով ճզմում ենք: Այնուհետև ավելացնում ենք մանր կտրատած մաղադանոսն ու սամիթը և սոխի հետ տապակած լոբին:
    լոբով-ու-կարտոֆիլով-ուտեստ-7
  4. Խառնում ենք ու մատուցում:
    լոբով-ու-կարտոֆիլով-ուտեստ-3

Բարի ախորժակ:

Կարդացեք նաեվ

Աջարական խաչապուրի

Irina Abovyan

Ինչ Եփել այսօր – Կարտոֆիլով նագետներ

Irina Abovyan

Կանաչ Ոլոռով Աղցան

Irina Abovyan

Դուք երբեք չեք հոգնի այս մակարոնեղենի աղցան ուտելուց: 🥗 Հեշտ ու համեղ ամառային բաղադրատոմս

Irina Abovyan

Պատրաստենք միասին. Սմբուկը կորեական ձևով

Irina Abovyan

Այս համեղությունից կարելի է պատրաստել ամեն օր,էժան և որակով

Irina Abovyan