Հասարակություն

Արյունը ջրիկացնելու համար ձեր սննդակարգում ներառեք հետևյալ մթերքները

Արյան բարձր մակարդելիությունը կարող է պատճառ դառնալ մի շարք հիվանդությունների, որոնցից են վարիկոզը և թրոմբը։ Որպեսզի խուսափեք այս տհաճ երևույթներից, ձեր սննդակարգում ներառեք հետևյալ մթերքները։

Ձիթապտղի յուղ  

Օմեգա 3 և վիտամին Е-ի բնական աղբյուր։ Ազնվամորի, հաղարջ

Ի շնորհիվ սալիցինաթթվի, բարելավվում է արյան որակը։ Կոճապղպեղ  

Ունակ է ջրիկացնել արյունը և նվազեցնել այնտեղ եղած շաքարի մակարդակը։ Ընկույզներ, սերմեր

  Օմեգա 3, վիտամին E և վիտամին B-ի խմբի բնական աղբյուր ։ Դարչին  

Կարգավորում է ճնշումը։

Կարդացեք նաեվ

Սնունդ և առաջին անհրաժեշտության պարագաներ՝ Վերին Լարսում գտնվող ՀՀ քաղաքացիներին

Irina Abovyan

Հայաստանում կորոնավիրուսից 33 ամյա տղամարդ է մահացել․ԱՆ

Irina Abovyan

Տնական մայոնե՞զ, այո, շատ հեշտ է պատրաստելը

Irina Abovyan

Թշնամին կրել է մարդկային ուժի և զինտեխնիկայի լուրջ կորուստներ. ԱՀ ՊՆ

Irina Abovyan

Կարտոֆիլե բաղադրատոմս ՝ ամերիկյան ձևով

Irina Abovyan

Ի՞նչ է պատմում Հայաստանում կորոնավիրուսից բուժված առաջին պացիենտը

Irina Abovyan