Խոհանոց

Պատրաստում ենք բարձր և փքուն բիսկվիտ

Բաղադրիչներ

Ձու — 6 հատ

Շաքարավազ — 150գր.

Վանիլ — 10գր.

Ալյուր — 150գր.

Փխրեցուցիչ — 5գր.

Աղ՝ մի պտղունց

Արևածաղկի յուղ՝ ըստ ճաշակի

Դիտեք նաև՝

 Պատրաստումը

Ձուն շաքարավազի հետ հարել, ավելացնել աղ, և կրկին հարել այնքան, որ ստացվի խիտ փքուն զանգված:

Ալյուրը խառնել փխրեցուցիչին, կամ կարող եք փխրեցուցիչի փոխարեն օգտագործել մի փոքր օսլա:

Մաղելով ավելացնել այն հարած ձվին և թույլ խառնել, որ ալյուրը ամբողջովին լուծվի: Խորհուրդ է տրվում խառնել փայտե գդալով:

Խոհարարական թուղթը դնել ձևամանի մեջ, լավ պատել յուղով և լցնել խմորը:

Թխել  30–40 րոպե՝ 150 աստիճանում:

 Բարի ախորժակ

Կարդացեք նաեվ

Կարտոֆիլային ռուլետ եներևակայելի համեղ միջուկով

Irina Abovyan

Յուրահատուկ բազուկով կոտլետներ ավելի համեղ է ստացվում քան ՝մսով

Irina Abovyan

Մուրաբայով քերած պիրոգի դասական բաղադրատոմս․ պարզ ու արագ թխվածք

Irina Abovyan

Լցոնած կարտոֆիլ․յուրօրինակ ու շատ համեղ բաղադրատոմս

Irina Abovyan

Ռագու` սպիտակ լոբիով,փորձեք և չեք փոշմանի,անզուգական համ

Irina Abovyan

Ինչպես պահել մրգերը` ձմռանը վայելելու համար

Irina Abovyan