Խոհանոց

Համեղ պիցայի բաղադրատոմսը և պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ իտալացի խոհարարից

Բաղադրիչներ (2 հատ 30 սմ տրամագծով)

  • 2/3 բաժակ տաք ջուր
  • 1 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ
  • 1 թեյի գդալ շաքար
  • 0,5 թեյի գդալ աղ
  • 6,5 գրամ չոր խմորիչ
  • 2-2,5 բաժակ ալյուր

Պատրաստումը Խառնել ջուրը ձիթապտղի յուղի հետ։Ալյուրը խառնել խմորիչի,շաքարի և աղի հետ մեծ ամանում։Ալյուրի մեջ փոս ենք բացում և լցնում այնտեղ ձիթապտղի յուղի և ջրի խառնուրդը։Հունցում ենք ոչ շատ պինդ խմոր։Դնում ենք խմորը 30 րոպե տաք տեղ։Այնուհետև բաժանում ենք խմորը 2 մասի և գրտնակում Լցոնում ենք միջուկը խմորի վրա։Պատրաստում ենք բարձր ջերմաստիճանի տակ 10 րոպե։Կարևոր է։Պանիրը դնում ենք,երբ պիցան գրեթե պատրաստ է։Բարի ախորժակ։

Դիտեք նաև՝

Կարդացեք նաեվ

Ոսպով Ընտիր Աղցան

Irina Abovyan

Պատրաստեք մակարոնը իտալական բաղադրատոմսով…ստացվում է շատ համեղ.

Irina Abovyan

Մի ավելացրեք սրանք ապուրի մեջ․ 12 ամենավտանգավոր բաղադրադրիչները

Irina Abovyan

Համեղ ու հյութալի կոտլետներ

Irina Abovyan

Մայոնեզով պատրաստվող նրբաբլիթներ

Irina Abovyan

Ուտեստ որը կգերի բոլորին

Irina Abovyan