Հասարակություն

Ո՞ր ուտեստներն է ճիշտ սառցարանում պահել

Insider- ի լրագրողները զրուցել են տարբեր ռեստորանների խոհարարների հետ և պարզել, թե որ ճաշատեսակներն է ճիշտ պահել սառցարանում:Հրուշակագործ և բաղադրատոմսերի մշակող Ջեսսի Շիհանը խորհուրդ է տալիս սառցարանում պահել շերտավոր խմորով ուտեստները:

«Տորթին ավելացրեք շոկոլադ, վանիլային կրեմ, սերուցքային պանիր, դարչին և պահեք այն սառցարանում մինչև մեկ ամիս», – խորհուրդ է տալիս Շիհանը:Շեֆ-խոհարար Քրիս Մարտինը կարծում է, որ սառեցման և հալեցման համար իդեալական ուտեստ է քարրին, քանի որ այն ունի այնպիսի համ, որը ոչինչ չի կարող փչացնել: Այստեղ կարևոր է կոշտ տարայի փոխարեն օգտագործել հատուկ փաթեթ, որը թույլ չտա օդի մուտք:

«Ես սիրում եմ սառեցնել շոգեխաշած կերակուրները: Մենք օգտագործում ենք վակուումային փաթեթավորում», – ասում է Լոս Անջելեսից շեֆ- խոհարար Ջեթ Թիլան:Համն ու բաղադրությունը պահպանելու համար նա խորհուրդ է տալիս շոգեխաշած ուտեստներն ուտել սառցարանից հանելուց մի քանի ժամ հետո: Այդ դեպքում դրանք կհասցնեն հալչել: Բայց եթե դրա համար ժամանակ չկա, ուտելիքը կարելի է տաքացնել միկրոալիքային վառարանում:

Կարդացեք նաեվ

Կենդանակերպի այս 4 նշաններին ամռանը մի շարք անակնկալներ են սպասվում

Irina Abovyan

Խոշոր ավտովթար Երևանում. ճակատ-ճակատի բախվել են Lexus-ն ու Opel-ը, վերջինն էլ բախվել է գազախողովակին, կան վիրավորներ, ավտոմեքենաները վերածվել են մետաղե ջարդոնի

Irina Abovyan

10 Բան ,որ չի կարելի ուտել սոված փորին

Irina Abovyan

Երբեք մի վերցրեք այս 7 բաները որպես նվեր

Irina Abovyan

ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ. Շուշիի ուղղությամբ գրոհի պատրաստվող խմբավորման ոչնչացումը

Irina Abovyan

Հենրիխ Մխիթարյանը որդու հետ լուսանկար է հրապարակել (ֆոտո)

Irina Abovyan