Խոհանոց

Սնկով, թթվասերով և պանրով պիրոգ՝ բոլոր առիթների համար

Բաղադրիչներ

1. Շերտավոր խմոր – 250 գ
2. Սունկ – 100 գ
3. Սոխ – 1 փոքր գլուխ
4. Յուղոտ թթվասեր – 3 ճ/գ
5. Չոր պանիր – 100 գ
6. Չոր ուրց – 1/3 թ/գ
7. Աղացած սև պղպեղ – 1/3 թ/գ
8. Աղ – 0.5 թ/գ

Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակը

1. Խմորն ուղղանկյունաձև բացել 3-4 սմ հաստությամբ: Պատառաքաղով ծակծկել:

2. Սունկը կտրատել, սոխը բարակ կիսալուսնաձև շերտատել:

3. Սնկին ավելացնել թթվասերը, քերած պանիրը, ուրցը, աղն ու պղպեղը, խառնել և լցնել խմորի վրա, ծայրերից 2-3 սմ ազատ թողնել:

4. Ուտեստը 30 րոպե թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Կարդացեք նաեվ

Տորթ Կախարդուհի․ արագ և շատ համեղ տորթ, իսկ գեղեցկության մասին խոսք չկա

Irina Abovyan

Մարինացված ծիծակ

Irina Abovyan

Համեղ և հեշտ պատրաստվող ուտեստ

Irina Abovyan

Այս մսով ռուլետի կողքով ոչ ոք անտարբեր չի կարողանում անցնել, շատ հեշտ պատրաստվում է, վայրկյանների ընթացքում էլ վերջանում

Irina Abovyan

Բանջարեղենով ապուր

Irina Abovyan

Ինչպե՞ս համեղ եգիպտացորեն պատրաստել

Irina Abovyan