Խոհանոց

Ծիծակով թթու դնելու պարզ բաղադրատոմս

Առաջարկում ենք ծիծակով թթու դնելու համեղ բաղադրատոմս։  Բաղադրամասեր

  Ծիծակ – 4 կգ, 

սխտոր – 100 գր,

սև պղպեղ (հատիկավոր) – 15-17 հատ, 

դափնու տերև – 10-12հատ Թթվի համար ՝  ջուր – 5 լ (սառը),

աղ – 280 գր

Կարդացեք նաեվ

Այս կարտոֆիլային ուտեստը պատրաստելուց հետո,այն նույնիսկ չի հասցնում սառչել…Անկրկնելի համ և բույր

Irina Abovyan

Ինչպե՞ս տարբերել բնական մեղրը կեղծից

Irina Abovyan

Շերտավոր խմոր ընդհամենը 10 րոպեում. Լավագույն բաղադրատոմս

Irina Abovyan

Տնական բաունտի, ավելի համեղ քան խանութներում

Irina Abovyan

Բանջարեղենով ապուր

Irina Abovyan

Հավի միսը թթվասերով սոուսի մեջ, հիանալի համ ունի

Irina Abovyan