Խոհանոց

Գազարով ու ընկույզով համեղ աղցան, որը ձեզ հաստատ դուր կգա

Բաղադրամասեր 

  Ձու – 3 հատ, գազար – 500 գր, ընկույզ – 100 գր, սոխ – 100 գր, պղպեղ – ըստ ճաշակի, աղ – ըստ ճաշակի, բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

  Գազարը եփեք աղաջրի մեջ։ Եփեք նաև ձուն։  Մանրացրեք սոխը, ապա տապակեք բուսայուղի մեջ մոտ 5-10 րոպե, մինչև փափկի։ Եփած գազարը մաքրեք և անցկացրեք խոշոր քերիչով։ Խոշոր քերիչով անցկացրեք նաև ձուն։ Մանրացրեք նաև ընկույզը։ Բոլոր բաղադրիչները լցրեք ամանի մեջ,ապա համեմեք աղով,պղպեղով, բուսայուղով և խառնեք։

Կարդացեք նաեվ

Շատ համեղ բաղադրատոմս է ստացվում, որը և օգտակար է և չի գիրացնի ձեզ

Irina Abovyan

Տնական պաղպաղակ ընդամենը 5 րոպեում, իսկ դուք փորձե՞լ եք

Irina Abovyan

Շատ ախորժելի ուտեստ

Irina Abovyan

Պատրաստում ենք բարձր և փքուն բիսկվիտ

Irina Abovyan

ԽՈԶԻ ԽՈՐՈՎԱԾ ԿՈՂԵՐ, ԱՆԱՀԻՏ ԿԻՐԱԿՈՍՅԱՆԻ ՀԵՏ…

Irina Abovyan

Դդմիկով շատ համեղ և պարզ ռուլետ, հիանալի է ստացվում

Irina Abovyan