Հասարակություն

Տնական, շատ բարակ չեբուրեկի․ ավելացրեք դա միջուկին և այն կստացվի շատ հյութեղ, իսկ խրթխրթան խմորը աննկարագրելի համեղ է

Պատրաստում ենք համեղ, արագ և պարզ չեբուրեկի՝ բարակ և խրթխրթան խմորով և շատ հյութեղ միջուկով։

Картинки по запросу "Чебуреки «Домашние»"

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ․

  • 4 բաժակ ալյուր
  • 1,3 բաժակ ջուր
  • 2ճ․գ․ օղի
  • 1 ձու
  • 2ճ․գ․ ձեթ
  • 0,5 թ․գ․ աղ

միջուկ 1․

  • 700գ աղացած միս, ցանկալի է 2 տեսակի
  • 350գ սոխ
  • 1/3 բաժակ մածուն
  • աղ, պղպեղ, կանաչի, սխտոր

միջուկ 2․

  • քերած պանիր
  • կանաչի՝ մաղադանոս և սամիթ
  • յուրաքանչյուր չեբուրեկիի մեջ մի բարակ կտոր լոլիկ
Картинки по запросу "Чебуреки «Домашние»"

Պատրաստման եղանակ․

Եռացնել ջուրը՝ աղի և ձեթի հետ միասին։ Լցնել կես բաժակ ալյուր, խառնել, որ գնդիկներ չմնան։ Թողնել, որ մի քիչ սառի։

Ավելացնել ձուն և օղին, խառնել և աստիճանաբար լցնել ալյուրը։ Խմոր հունցել, ծածկել և թողնել 1 ժամ։

Խմորը բաժանել գնդիկների, գրտնակել՝ 1մմ հաստությամբ։

Միջուկ դնել լոշիկի մի կողմում, ծածկել մյուս կեսով և ամրացնել եզրերը։

Տապակել երկու կողմից՝ լավ տաքացրած ձեթի մեջ, մինչ ոսկեգույն դառնալը։

Բարի ախորժակ։

Կարդացեք նաեվ

Ապուրները կարող են օգտակար լինել մահացու հիվանդության դեմ

Irina Abovyan

Ողբերգական ավտովթար Կոտայքի մարզում. ճակատ-ճակատի բախվել են Lada Priora-ն ու ВАЗ 2106-ը. վարորդները տեղում մահացել են. ՖՈՏՈՌԵՊՈՐՏԱԺ

Irina Abovyan

ԽՈՏԱԲՈՒՅՍ , ՈՐԸ ԲՈՒԺՈՒՄ Է ՄԻ ՇԱՐՔ ՀԻՎԱՆԴՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ․․․

Irina Abovyan

Կրակոցներ՝ Երևանում

Irina Abovyan

Գիտնականները պարզել են, որ բացասական արյուն ունեցող մարդիկ յուրահատուկ ծագում ունեն

Irina Abovyan

Հայկը մոտ 20 օր առաջ էր ընդունվել աշխատանքի. Մեղրաձորի հանքախորշում մահացածի հարազատ

Irina Abovyan