Խոհանոց

Մարինացված պղպեղ. Տարիներով փորձված միջոցը

Մարինացված պղպեղ. Տարիների փորձված միջոցը

Կարմիր քաղցր պղպեղը կարելի է անվանել դիետիկ մթերք, Չնայած անունը «քաղցր» է նրանում շատ փոքր է շաքարի պարունակությունը, ընդամենը հինգ տոկոս. Դրա օգտակարության մասին է վկայում վիտամինների և հանքային աղերի բազմազանությունը։ Կարմիր բուլղարական պղպեղը — բանջարեղենի չեմպիոնն է վիտամին C բովանդակությամբ, դրա բովանդակությունը մի քանի անգամ ավելի բարձր է, քան, կիտրոնի եւ սեւ հաղարջի.

Բաղադրությունը

✓ 5 կգ կարմիր Մսային բուլղարական պղպեղ

Մարինադի համար:

✓ 1 լ. ջուր

✓ 300 գր. շաքար

✓ 130 գր. աղեր

✓ 350 մլ. բուսական յուղ

✓ 2 ստ. լ. էսենցիա 70%

✓ ըստ ճաշակի ‘ սխտոր, մաղադանոս

Պատրաստման բաղադրատոմսը

Պատրաստել Մարինադը: Խառնել բոլոր բաղադրիչները եւ դնում ենք գազի վրա:

Պղպեղը լվանում ենք, կտրել կես երկայնքով, մաքրել սերմերը.

Իջեցրեք եռացող մարինադը, եփել ուղիղ 2 րոպե:

Ավելացնել մաղադանոսը եւ փշրված սխտորը մարինադին:

Մենք պետք է եռացնենք այն (1 րոպե):

Լցնել պղպեղը բանկայի մեջ.

Լցնել մարինադով եւ փակում ենք կափարիչներով:

Բարի ախորժակ:

Կարդացեք նաեվ

Հեղինեն պատրաստում է թանապուր – Armenian Yogurt Soup Spas

Irina Abovyan

Աղացած Մսով Կիևյան Կոտլետներ

Irina Abovyan

Մարինացված ծիծակ

Irina Abovyan

Ինչպե՞ս պատրաստել քյաբաբի ֆարշ

Irina Abovyan

Պահպանեք պղպեղը և սմբուկը ձմռան համար այս եղանակով և նրանք կստացվեն շատ համեղ

Irina Abovyan

Ինչպես և ինչ ամանի մեջ ճիշտ սառեցնել մրգերն ու հատապտուղները,որ դրանք ամբողջ ձմեռվա ընթացքում չկորցնեն իրենց տեսքն ու համը

Irina Abovyan