Խոհանոց

Հավի քյաբաբ․Այս բաղադրատոմսով միսը շշի վրայից չի ընկնում և քաբաբը շատ համեղ է ստացվում

Բաղադրամասեր

1,5 կգ ոսկրահան արված և կաշին հանած հավի բուդ, 300 գրամ խոզի ճարպ․ 300 գրամ սոխ, աղ, կարմիր պղպեղ, 100 մլ ջուր

  Պատրաստման եղանակը տեսանյութով ՝ 

Կարդացեք նաեվ

«ԼԵՉՈ»-Պատրաստման ամենահեշտ, ամենաարագ, ամենաորակյալ տարբերակներով

Irina Abovyan

Հետևեք այս նրբություններին և ձեր պատրաստած բիսկվիթը կլինի թեթև և փափուկ

Irina Abovyan

Ելակով լիկյոր

Irina Abovyan

Նրբերշիկը խմորի մեջ․ Ներկայացնում ենք ամենաարագ պատրաստման եղանակը

Irina Abovyan

Տորթ «Ալեքսանդրյան». Նրբահամ և յուրահատուկ խմորեղեն

Irina Abovyan

Տնական բաունտի, ավելի համեղ քան խանութներում

Irina Abovyan