Հասարակություն

Գազարով աղցանների 3 ամենահամեղ բաղադրատոմսերը. այս ընթացքում կարելի է պատրաստել այն, ինչը վաղուց էիք ցանկանում (Photo)

Շատերը գազարն անտեսում են: Իհարկե, բոլորը լսել էին դրա օգտակար հատկությունների մասին, բայց ինչ-ինչ պատճառներով փորձում են այն ավելացնել ճաշատեսակների մեջ, կարծես վախենալով գազարի համից:

Բայց ապարդյուն, եվրոպական շատ երկրներում հայտնի են ուտեստները, որոնցում գազարները հիմնական բաղադրիչն են: Եվ, իհարկե, ոչինչ ավելի լավ չէ, քան գազարով պատրաստված աղցանները:

Փորձեք։

Գազարով և բրոկոլիով աղցան մանանեխի և մեղրի սոուսով

Բաղադրությունը

  • 5 ճ/գ խնձորի քացախ
  • 3 ճ/գ մեղր
  • 2 ճ/գ ձեթ
  • 2 ճ/գ ֆրանսիական մանանեխ
  • 3 ճյուղ մաղադանոս
  • 1 գլուխ բրոկոլի
  • 2 խնձոր
  • 2 գազար
  • 1 կարմիր սոխ
  • 100 գ ընկույզ
  • 30 գ լոռամիրգ
  • 1/2 թ/գ չիլի պղպեղ, աղ և սև աղացած պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Միավորել մեղրը, յուղը, մանանեխը, քացախը, չիլին, մաղադանոսը, աղը և պղպեղը, համար դնել սառնարան:

2. Բրոկոլին եփեք եռացրած ջրի մեջ 2 րոպե: Դրանից հետո քամեք այն քամոցով և դրեք սառցե ջրի մեջ:

3. Գազարները կտրեք մեծ խորանարով, խնձորները՝ մեծ կտորներով, սոխը՝ շերտերով: Այս բաղադրիչներին ավելացնել բրոկոլի, ընկույզ, հատապտուղներ և սոուս, անհրաժեշտության դեպքում խառնել և աղ ավելացնել:

Գազարով, պանիրով և սխտորով աղցան

Բաղադրություն 

  • 2 հազար
  • 80 գ պանիր
  • 1 պճեղ սխտոր
  • 1 թ/գ մայոնեզ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Քերիչով մանրացրեք գազարը և պանիրը: Մանրացրեք սխտորը և ավելացրեք գազարին և պանրին: Աղցանին ավելացրեք մայոնեզ, աղ և խառնել:

Աղցան գազարով և հավով

Բաղադրություն 

  • 250գ հավի կրծքամիս
  • 100 գ կաղամբ 
  • 1 գազար
  • 1 մուլղարական պղպեղ
  • 60 մլ բուսական յուղ
  • 20 մլ սույայի սուս
  • 5 մլ լիմոնի հյութ
  • 1 թ/գ շաքարավազ
  • 1.թ*գ աղացած պապրիկա
  • ½ թ/գ աղացած համեմ
  • Աղ, սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Խառնել 20 մլ բուսական յուղ, պապրիկա, համեմը, աղը և պղպեղը: Այս խառնուրդը ավելացրեք հավի ֆիլեին: Թավան ծածկել փայլաթիթեղով և դրա վրա դնել հավը: Ջեռոցը նախապես տաքացրեք 200°C և թխեք 30 րոպե: Գազարը մանրացրեք մանր կտորների, մանրացրեք կաղամբը, կտրատեք պղպեղը և սառեցրած հավը: Միավորել բոլոր բաղադրիչները բուսական յուղը, ավեացրեք սոյայի սոուսը, կիտրոնի հյութը, շաքարը, աղը և պղպեղը:

Կարդացեք նաեվ

Հայկական օրացույցում ավելացավ ևս մեկ տոն

Irina Abovyan

Սկրաբ՝ հարթ և մաքուր մաշկի համար

Irina Abovyan

Վաղը ցերեկվանից հանրապետության տարածքում գործող ցիկլոնը սկսում է աստիճանաբար քայքայվել

Irina Abovyan

Մենք 80 մլնի դեմ ենք կռվում, իրենք ոչ մի նպատակի չհասան, առաջ չեն գնացել․ Արկադի Տեր- Թադևոսյան

Irina Abovyan

Իտալիայից հատուկ չվերթով ժամանած ՀՀ քաղաքացիները մեկուսացվել են Դիլիջանում տեղակայված Մոնթե Մելքոնյանի անվան ռազմամարզական վարժարանի տարածքում

Irina Abovyan

Բժիշկները ներկայացրել են դեղամիջոցների ցուցակ, որոնք ոչինչ չեն բուժում!

Irina Abovyan