Խոհանոց

Ամենահամեղ մարինացված լոլիկը վրացական ձևով․ ախորժելի ու շատ համեղ

Լոլիկով փակոցներ ձմռանը բոլորն են սիրում։ Այդ պատճառով էլ ձեզ համար գտել ենք լոլիկի պատրաստման հրաշալի եղանակ։ Ստացվում է շատ անուշաբույր և ախորժելի։ Փորձեք այս բաղադրատոմսը մի անգամ, այն կդառնա ձեր սիրելի տարբերակը։

Նշված բաղադրիչների քանակը նախատեսված է 1լ բանկայի համար․

1․ լոլիկ՝ 0,7կգ
2․ գազար՝ 0,5 հատ
3․ պղպեղ՝ 1 հատ
4․ սոխ՝ 1 հատ
5․ սխտոր՝ 1 պճեղ
6․ սամիթ, մաղադանոս՝ 1 ճյուղ
7․ հատիկավոր սև պղպեղ՝ 5 հատ
8․ աղ՝ 1թ․գ․
9․ շաքարավազ՝ 30գ
10․ քացախ 9%՝ 30մլ

Պատրաստման եղանակ․

Ստերիլիզացնել բանկաները։Գազարը լվանալ ու մաքրել, կտրատել կլորակների։Մաքրել սխտորը։ Կանաչին ու լոլիկը լվանալ։ Սոխը մաքրել ու կիսալուսնաձև կտրատել։ Պղպեղը կտրել մեջտեղից հանել կորիզները, կտրել պոչիկը, այնուհետև յուրաքանչյուր կտորը և 2 մասի կիսել։

Բանկայի մեջ դնել գազար, կանաչի ու սխտոր։ Հաջորդից պղպեղ, լոլիկ ու սոխ։Կաթսայի մեջ ջուր լցնել ու հասցնել եռման աստիճանի, լցնել լոլիկի վրա։ Թողնել 20 րոպե։Բանկաների մեջի ջուրը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել աղը, շաքարավազը, հատիկավոր պղպեղը ու նորից հասցնել եռման աստիճանի։Ստացված մարինադին քացախ ավելացնել ու լցնել բանկաների մեջ։Փակել։

Շուռ տված ու ծածկոցով փաթաթված վիճակում թողնեl բանկաները՝ մինչ դրանց լիարժեք սառելը։

Բարի ախորժակ։

Կարդացեք նաեվ

Մաննիով արտակարգ տորթ •Փորձել է պետք ուղղակի

Irina Abovyan

Ակնթարթային աղցան, հիանալի է ստացվում

Irina Abovyan

Տրամադրություն բարձրացնող կոտլետներ/շատ համեղ բաղտոմս #դդմիկով_կոտլետ

Irina Abovyan

#Ելակի_չիր Ելակի ցուկատի միշտ արտակարգ ստացվող իմ տարբերակը

Irina Abovyan

Ինչպես պահածոյացնել Սմբուկը ձմռան համար

Irina Abovyan

Կանաչներով պիրոգ. Ստացվում է շատ համեղ և արագ, կարող եք պատրաստել ամեն օր

Irina Abovyan