Խոհանոց

Ամառային շատ համեղ և թեթև ուտեստ, պանրի լցոնով բադրիջան

Բաղադրամասեր
200 գ բադրիջան
25 գ չանախ պանիր
1/2 ձու



15 գ հալած յուղ
100 գ մածուն
աղ
սխտորը ՝ ըստ ճաշակի։

Պատրաստման եղանակը Բադրիջանը լվանալ, կոթը կտրել, երկարությամբ ճեղքել և թեյի դգալով հեռացնել սերմը։ Նախապատրաստած բադրիջանը 5 րոպե գցել աղ արած եռացող ջրի մեջ և հետո քամիչով քամել։
Պինդ եփած ձուն մանր կտրատել, ավելացնել տրորած պանիր, հալեցրած յուղը լցնել վրան և խառնել։ Նախապատրաստած բադրիջանները լցոնել, դարսել յուղ քսած տապակում, վրան յուղ ցանել և խորովել։ Առանձին մատուցել ծեծած սխտորով մածուն։

Կարդացեք նաեվ

Շատ համեղ ու ախորժելի աղցան, հիանալի համ ունի

Irina Abovyan

«Հավի քարաջիկով աղցան»-նոր, հիանալի բաղադրատոմս

Irina Abovyan

Կիտրոնով Սխտորով Հավը Ջեռոցում

Irina Abovyan

Շատ հյութեղ ու համեղ կոտլետներ, հիանալի համ ունեն

Irina Abovyan

Առաջարկում ենք պատրաստել առանց մսի ընթրիք, բայց․․․շատ համեղ: Կարտոֆիլը՝ պանրով

Irina Abovyan

Պատրաստենք միասին. Ընկույզով լցոնած սմբուկ

Irina Abovyan