Խոհանոց

Ամառային շատ համեղ և թեթև ուտեստ, պանրի լցոնով բադրիջան

Բաղադրամասեր
200 գ բադրիջան
25 գ չանախ պանիր
1/2 ձու



15 գ հալած յուղ
100 գ մածուն
աղ
սխտորը ՝ ըստ ճաշակի։

Պատրաստման եղանակը Բադրիջանը լվանալ, կոթը կտրել, երկարությամբ ճեղքել և թեյի դգալով հեռացնել սերմը։ Նախապատրաստած բադրիջանը 5 րոպե գցել աղ արած եռացող ջրի մեջ և հետո քամիչով քամել։
Պինդ եփած ձուն մանր կտրատել, ավելացնել տրորած պանիր, հալեցրած յուղը լցնել վրան և խառնել։ Նախապատրաստած բադրիջանները լցոնել, դարսել յուղ քսած տապակում, վրան յուղ ցանել և խորովել։ Առանձին մատուցել ծեծած սխտորով մածուն։

Կարդացեք նաեվ

Լավաշով համեղ ռուլետներ. միջուկի 20 տարբերակ

Irina Abovyan

5 հիանալի բաղադրատոմս, որ ձեզ հաստատ դուր կգա

Irina Abovyan

Բանջարեղենով և հավի կրծքամսով ուտեստ

Irina Abovyan

Ինչպե՞ս պատրաստել պոմիդորի հյութ եվ ցանկացած ճաշի հիանալի բաղադրիչ, պարզ տարբերակով-մանրամասնորեն

Irina Abovyan

5 հետաքրքիր փաստ եգիպտացորենի մասին

Irina Abovyan

Պատրաստում ենք պանրով և կարտոֆիլով հյութեղ կոտլետներ

Irina Abovyan