Խոհանոց

Կարտոֆիլը՝ գյուղական ձևով. հրաշալի ընթրիք

Բաղադրիչներ

1. Կարտոֆիլ
2. Ծխեցրած երշիկ
3. Խոզի հալած ճարպ
4. Սխտոր
5. Սոխ
6. Սև աղացած պղպեղ
7. Քեմոն
8. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Մաքրած կարտոֆիլը կտրատել և եփել մինչև կիսապատրաստ լինելը: Երշիկը կտրատել: Սոխը կտրատել խոշոր կտորների, սխտորը ատամիկների բաժանել: Խոզաճարպը լցնել տապակի մեջ և մի քանի րոպե դնել ջեռոցի մեջ, որպեսզի յուղը հալվի:

2. Կարտոֆիլը լցնել յուղի վրա, ավելացնել քեմոն, պղպեղ, նորից խառնել: Ավելացնել սոխը, երշիկը, դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում և առաջին 5-7 րոպեների ընթացքում ջեռոցի դուռը չփակել, նորից խառնել, և այսպես՝ մինչև կարտոֆիլի պատրաստ լինելը:

3. Պատրաստման վերջում (35-45 րոպե) աղ ցանել:

Նյութի աղբյուր168.am

Կարդացեք նաեվ

Շատ համեղ աղցան, փորձեք անպայման

Irina Abovyan

Խիտ ու համեղ տոմատի մածուկ՝ պատրաստվում է ընդամենը 1 ժամում․․․ ձմռանը ոչ լոլիկ եմ գնում, ոչ մածուկ

Irina Abovyan

Դիետիկ և համեղ աղցան նախատեսված ողջ ընտանիքի համար

Irina Abovyan

Թափանցիկ Լիմոնով Տորթ․ Բերանում հալվող նրբություն Մանկությունից

Irina Abovyan

<<Մեղրային>> թխվածքաբլիթ. Շատ համեղ է

Irina Abovyan

Պարզ, Բայց Շատ Համեղ և Օգտակար Լոբով Աղցանի Օրիգինալ Բաղադրատոմս

Irina Abovyan