Խոհանոց

Ամռան ամենահամեղ և գեղեցիկ ուտեստը․ Լոլիկ և սմբուկ

Բաղադրամասեր

Սմբուկ – 800 գ (3 հատ),

միջին չափի լոլիկ – 800 գ (6 հատ),

կիտրոն – 1 հատ,

մաղադանոս – 1 փունջ

Մարինադի համար ՝  եռացրած ջուր – 200 մլ,

ձիթապտղի յուղ (արևածաղկի) – 6 ճաշի գդալ,

սխտոր – 5 պճեղ,

աղ – 2 թեյի գդալ,

տոմատի հյութ   

Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք նաեվ

Կաղամբով աղցան, որը շատ համեղ է, դիետիկ է, նիհարեցնող է և ամենակարևորը շատ հեշտ է պատրաստելը

Irina Abovyan

Վրացական խոհանոցից պատրաստում ենք անչափ համեղ Մեգրելսկի և Աջարական խաչապուրի՝ տնային պայմաններում

Irina Abovyan

Ինչպես պատրաստել խոզի միսը կարտոֆիլով թավայում – համեղ ուտեստ

Irina Abovyan

Պատրաստում ենք բարձր և փքուն բիսկվիտ

Irina Abovyan

Ամենաօգտակար անմահական կարտոֆիլ-ֆրին՝ առանց ձիթայուղի. շատ հեշտ և համեղ է

Irina Abovyan

Շատ համեղ կեքսեր

Irina Abovyan