Խոհանոց

Ամռան ամենահամեղ և գեղեցիկ ուտեստը․ Լոլիկ և սմբուկ

Բաղադրամասեր

Սմբուկ – 800 գ (3 հատ),

միջին չափի լոլիկ – 800 գ (6 հատ),

կիտրոն – 1 հատ,

մաղադանոս – 1 փունջ Մարինադի համար ՝  եռացրած ջուր – 200 մլ,

ձիթապտղի յուղ (արևածաղկի) – 6 ճաշի գդալ, սխտոր – 5 պճեղ, աղ – 2 թեյի գդալ,

տոմատի հյութ   

Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք նաեվ

Աբխազական թան վարունգով

Irina Abovyan

ՍՄԲՈՒԿԻ ԽԱՎԻԱՐ․ Սմբուկի խավիարի համեղ և ճիշտ բաղադրատոմսը

Irina Abovyan

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ

Irina Abovyan

Կարմիր բիբարով և գազարով պահածո

Irina Abovyan

Լավաշով , նրբերշիկով , պանրով ռուլետներ

Irina Abovyan

Սինթետիկ բրինձ. ինչպես տարբերել բնական ու արհեստական բրինձները

Irina Abovyan