Հասարակություն

Առանց ձվի բիսկվիթ շատ համեղ է անպայման փորձեք

Առանց ձվի բիսկվիթ շատ համեղ է անպայման փորձեք:

Բաղադրիչները

  • Ալյուր — 200գր
  • Փխրեցուցիչ — 2թ/գ
  • Շաքարավազ — 100գր
  • Կեֆիր — 200մլ
  • Արևածաղկի յուղ — 5ճ/գ
  • Վանիլ — 1թ/գ
  • Սպիտակաձավար — 0,5-1ճ/գ

Պատրաստումը Միացրեք ջեռոցը և ձևամանը նախապատրաստեք բիսկվիտը թխելու համար:Այն պատեք յուղով և վրան ցանեք սպիտակաձավարը այդպես բիսկվիտը հեշտ է լինում հանել ձևամանից:Ամանի մեջ լցրեք մաղած ալյուրը,ավելացրեք փխրեցուցիչն ու վանիլը:Բուսական յուղն ու սենյակային ջերմաստիճանի կեֆիրը խառնեք մեկ ուրիշ ամանում,ավելացրեք շաքարավազը Խառնեք այնքան,մինչև շաքարավազը կլուծվի:

Խառնուրդները միացրեք իրար և լավ խառնեք մինչև կստացվի միաձույլ զանգված:Խմորի վրա պետք է փուչիկներ հայտնվեն:Խմորը լցրեք ձևամանի մեջ և թխեք 200 աստիճանում15 20 րոպե:Թխվելու ընթացքում խորհուրդ չի տրվում բացել ջեռոցի բերանը Պատրաստի խմորեղենի վրա կարող եք ցանել շաքարի փոշի:

Կարդացեք նաեվ

ԳՈՈՈԼ. Մխիթարյանը հրաշալի գոլ է խփում Նապոլիի դարպասը

Irina Abovyan

Կենդանակերպի նշաններ, որոնց սերը հավերժական է, նրանք սիրահարվում են ամբողջ կյանքի համար

Irina Abovyan

Ինչ պետք է անել մայիսին

Irina Abovyan

Այսօր հասել ենք գոնե նրան, որ տանը հոսպիտալացման սպասող հիվանդ չունենք․ Փաշինյան

Irina Abovyan

Կրծքավանդակի փակ վնասվածք, թոքերի սալջարդ. ծանրամարտիկ Արմեն Ղազարյանին ոստիկանները ծեծել են

Irina Abovyan

Ունեք գրեչկա, բայց չգիտենք ինչ պատրաստել․ Սիրով առաջարկում ենք այս համեղ բաղադրատոմսը

Gevorg Kazaryan