Խոհանոց

Անփոխանցելի բույր, համ և ախորժելի: Կարտոֆիլով պիցցա` թավայում

Բաղադրիչներ

500 գ կարտոֆիլ

0,5 թ/գ աղ

0,5 թ/գ սև պղպեղ

1 ձու

3 ճ/գ ալյուր

1,5 ճ/գ տոմատի մածուկ

100 գ պանիր

Երշիկ

1 լոլիկ

½ պղպեղ

մաղադանոս.

Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլն անցկացնել քերիչով, ավելացնել աղ, սև պղպեղ, ձու և լավ խառնել: Ավելացնել ալյուր, լավ խառնել և ամբողջությամբ տապակել 2 կողմից (մյուս կողմի վրա կարելի է շրջել ձեթով պատված ափսեյի օգնությամբ)

2-րդ կողմի վրա տոմատի սոուս քսել, ավելացնել 50 գ քերած պանիր, երշիկ, կիսալուսնաձև կտրատած լոլիկ, պղպեղ, մանրացրած մաղադանոս

Եվս 1 անգամ 50 գրամ քերած պանիր ավելացնել, ծածկել կափարիչն ու թողնել թույլ կրակին 15 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կարդացեք նաեվ

Հատուկ քաղցրակերների համար: Արագ, պարզ և շատ համեղ թխվածք

Irina Abovyan

1 բաժակ մածուն և մի քիչ էլ կաթնաշոռ․․․ Առանց հարելու փքուն, թեթև թխվածք է ստացվում

Irina Abovyan

ԽՈԶԻ ԲՈՒԴԻՑ ԷԼ ՀԱՄԵՂ Է ՍՏԱՑՎՈՒՄ. Տոնական Սեղանի Զարդ

Irina Abovyan

Մսով կոտլետներ գերմանական եղանակով

Irina Abovyan

Ամենահամեղ ընթրիքը սիրելի ընտանիքի համար: Մսով և սմբուկով տապակա

Irina Abovyan

Ներկայացնում ենք 2 հրաշալի աղցանի բաղադրատոմu, որը կարող եք պատրաuտել Ամանորի uեղանին մատուցելու համար

Irina Abovyan