Խոհանոց

Կարտոֆիլով անչափ համեղ ալադիներ գաղտնիքներով. Արդեն երեք օր շարունակ պատրաստում եմ և համից չենք ձանձրանում

Կարտոֆիլով աստվածային համով ալադի՝ գաղտնիքներով. Արդեն երեք օր շարունակ պատրաստում եմ և համից չենք ձանձրանում:

Այն պատրաստելու համար բոլորովին էլ մեծ ջանքեր գործադրելու կարիք չկա: Պարզապես բոլոր բաղադրիչները խառնեք իրար և տապակեք տապակի մեջ, այն շատ համեղ, ախորժելի և փափուկ է ստացվում:

Դե ինչ, եկեք միասին փորձենք և վայելենք անմահական համը

Այս համեղ ալադիները պտրաստելու համար մեզ անհրաժեշտ են հետևյալ բաղադրիչները

  • կարտոֆիլ — 1,5 կգ
  • գազար — 1 հատ:
  • սոխ — 1 հատ:
  • սխտոր — 4 պճեղ
  • խմորիչ — 10 գր:
  • ձու — 5 հատ:
  • աղ ` ըստ ճաշակի (ես ավելացրեցի 2 թեյի գդալ)
  • պղպեղ
  • ալյուր — 4 ճ գդ մաղած
  • նրբերշիկ — 4 հատ:
  • կանաչիները — ըստ ճաշակի
  • բուսական յուղ — տապակելու համար
  • թթվասեր

Պատրաստման եղանակին քայլ առ քայլ ծանոթանալու համար առաջարկում ենք դիտել հետևյալ տեսանյութը.

Կարդացեք նաեվ

Որքան համեղ է ստացվում․․․ Հավատացնում եմ, որ սա լավագույն խմորն է կարկանդակի համար

Irina Abovyan

Մշտական աղցան: Ձմեռ-ամառ ուտես, կուտվի: Իմ ամենասիրածը

Irina Abovyan

Կաթնաշոռավարսակային վիտամինային պիրոգ՝ առանց ալյուրի

Irina Abovyan

Ահա այսպիսի գնդիկներ եմ պատրաստում մսից ու ուղարկում սառցախցիկ, այս եղանակով մի շաբաթվա ճաշի հարցը լուծում եմ․ տեսեք, թե ինչպես

Irina Abovyan

Թխվելու Ընթացքում Խմորն Ինքն Իրեն Շերտավորվում Է, Իսկ Ուտելիս Հալչում Է Բերանում, Ահա Թե Ինչ Է Անհրաժեշտ

Irina Abovyan

ՈՍՊԱՊՈՒՐ

Irina Abovyan