Խոհանոց

Հիանալի խորտիկ՝ աղացած մսով. Ստացվում է անչափ համեղ և ախորժելի․ Պահպանեք բաղադրատոմսը

Այսօր կպատրաստեմ լավաշով և աղացած մսով համեղ նախուտեստ։ Մեր ընտանիքում այն ​​հատկապես սիրված է և միշտ շատ արագ անհետանում է սեղանից։ Այն պատրաստվում է արագ ու հեշտ, համեղ ու ախորժելի։ Սա հենց այն է, ինչ Ձեզ հարկավոր է տոների ժամանակ:

Անհրաժեշտ են հետևյալ բաղադրիչները․

Լավաշ — 2 հատ
Աղացած միս — 500-600 գ.
Պանիր — 80-100 գ
Կանաչ սոխ — ըստ ճաշակի
Աղ, պղպեղ, համեմունքներ — ըստ ճաշակի (պապրիկա, չորացրած սխտոր և սոխ 1-ական թեյի գդալ)
Բուսական յուղ — տապակելու համար։

Այս ուտեստի պատրաստման եղանակը դիտեք ստորև ներկայացված տեսանյութում։ Կստացվի անչափ համեղ և ախորժելի։ Բարի ախորժակ։

Կարդացեք նաեվ

Տատիկի բաղադրատոմս. առանց ձվի գաթա

Irina Abovyan

Շերտավոր խմոր պատրաստելու գաղտնիքներն ու նրբությունները

Irina Abovyan

«Մեղրային տորթ»: Պատրաստում եմ առանց կորժերը գրտնակելու. տան բոլոր անդամներին ուրախացնելու ևս մեկ առիթ

Irina Abovyan

Իրականում հաճարով և սնկով փլավը այսպես են պատրաստում. շատ համեղ է ստացվում, անպայման փորձեք

Irina Abovyan

Հավով և բանջարեղենով ջեռեփուկ

Irina Abovyan

Սիրելիների համար համեղ պատրաստելու հաճույքն այլ է: Տապակած հավի միսը` սոուսով

Irina Abovyan