Խոհանոց

Այժմ 2 րոպեում մաքրում եմ ձուկը առանց մեծ ջանքերի ու թափթփվածության

Անկեղծ ասած, նախկինում միայն մաքրած վիճակում էի ձուկ գնում: Ես չէի սիրում մաքրել ձկան թեփիկները, քանի որ դրանից հետո կեղտոտվում էր ողջ խոհանոցս: Սակայն ամուսինս վերջերս տարվել է ձկնորսությամբ ու հաճախ է տուն բերում ձուկ: Դե ինչպե՞ս չսկսեմ մաքրել:

Դիտեք նաև՝

Սկզբում ինձ համար մեծ տանջանք էր: Թեփիկները թռնում էին այս ու այն կողմ, դժվարությամբ էր մաքրվում: Մի քանի ժամ էր ապահնջվում գործը ավատրտին հասցնելու համար:

Նշեմ, որ այն ժամանակ դանակով էի մաքրում ձուկը: Հետո անցա բանջարեղենի մաքրիչին, սակայն, միևնույնն է, անհարմար էր և երկար:

Մի օր հեռուստացույցով մի լավ հնարքի մասին իմացա:

Ձուկը պահում եք եռման ջրի տակ, իսկ հետո՝ սառցե: Թեփիկները արագ ու հեշտ են դուրս գալիս, անգամ ձեռքի մի շարժումով:

Կարևոր է ձուկը շատ երկար չպահել եռման ջրի տակ, այլապես այն կեփվի: Երկու վայրկյանը բավական է:

Եթե գիտեք  ձուք մաքրելու հետ կապված խորամանկություններ, կիսվեք մեկնաբանություններում:

Կարդացեք նաեվ

Ախորժաբեր նախուտեստների մի քանի տարբերակ, շատ համեղ ու գեղեցիկ են ստասցվում

Irina Abovyan

Համեղ Միջուկով «Մսով Ռուլետ» l

Irina Abovyan

Փայլուն և անչափ համեղ գլազուր պատրաստելու գաղտնիքները, որոնց մասին շատերը չգիտեն…

Irina Abovyan

Մսով կոտլետներ գերմանական եղանակով

Irina Abovyan

Մեղրով տորթ՝ բոլոր կանոններով ու գաղտնիքներով

Irina Abovyan

Անչափ համեղ աղցան, որը կզարդարի Ձեր տոնական և ամենօրյա սեղանը։ Այն կդառնա Ձեր և տանեցիների ամենասիրելի ուտեստը

Irina Abovyan