Խոհանոց

Սա Մսի Համար Լավագույն Մարինադն Է, Հիմա Միայն Այսպես Եմ Միսը Պատրաստում

Այս բաղադրատոմսով պատրաստված միսը շատ համեղ ու նրբահամ է ստացվում: Վերջերս ես այս բաղադրատոմսով պատրաստեցի հավի ոտքերը: Անմիջապես սպառվեց ևխնդրեցին կրկին պատրաստել: Ոչ մի գաղտնիք չկա, պարզապես պետք է ճիշտ մարինացնել միսը: Նախ, մարինադը խոչընդոտում է մսի հյութի դուրս գալուն եփման ընթացքում: Դրա շնորհիվ պատրաստի միսը ավելի հյութալի է ստացվում, և դրա մեջ ավելի շատ սննդարար նյութեր են պահվում: Երկրորդ, մարինացման գործընթացում միսը դառնում է ավելի մեղմ և, հետևաբար, եփում է շատ ավելի արագ:

Դիտեք նաև՝

Ես ամեն ինչ աչքաչափով եմ անում: Աղ ` ըստ ճաշակի, սեւ պղպեղ ` ըստ ճաշակի, կարմիր պղպեղ — 1 ճաշի. գդալ, սոյայի սոուս — 3 ճաշի գդալ, մեղր — 1 թեյի գդալ, բուսական յուղ — 80 մլ, քունջութի յուղ — 1 ճաշի գդալ, սխտոր — 6 ատամիկ (խոշոր) Թողնել սառնարանում մարինացվի ամբողջ գիշեր: Ավելի համեղ կլինի: Պատրաստման եղանակը տեսանյութում:

Կարդացեք նաեվ

Իսկական ՓԵԹԱԿ 🐝․ շատ ծակոտիներով 🐝/ բոլոր մանրամասները/🐝

Irina Abovyan

Կաղամբով այս հեշտ ու շատ համեղ աղցանը կարող եք պատրաստել թեկուզ ամեն օր

Irina Abovyan

Անհավանական գեղեցիկ, հյութալի և շատ համեղ տորթ` «Բուրգ»

Irina Abovyan

Բազուկով Նռով Աղցան – Առողջ Սնունդ

Irina Abovyan

Արագ սննդարար պիրոգ… Բաղադրատոմս, որ միշտ հասնում է օգնության

Irina Abovyan

Ֆրանսիական նրբահամություն/ Տորթ #Ֆրեզիե

Irina Abovyan