Խոհանոց

Մայրիկիս բաղադրատոմսը: Ամենահամեղ, ախորժելի և փափուկ կարկանդակները

Միշտ ստացվում է համեղ և փքուն, իսկ միջուկը կարող եք փոփոխել՝ ընտրելով ձեր ընտանիքի անդամների սիրելի բաղադրիչները։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ․

  • ալյուր՝ 6 բաժակ
  • ջուր՝ 0,5 լ
  • արագ խմորիչ՝ 4 թ․գ․
  • ձեթ՝ 3 -4 ճ․գ․
  • շաքարավազ՝ 1ճ․գ․
  • աղ՝ 1 թ․գ․

Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակ․

  1. Գոլ ջրի մեջ լցնել խմորիչը, աղն ու շաքարավազը։ Ավելացնել ձեթը։
  2. Աստիճանաբար ավելացնել մաղած ալյուրը։ Սկզբում լցնել 4 բաժակ, իսկ մնացածը քիչ-քիչ ավելացնել։
  3. Լավ խառնել, որ ստացվի փափուկ խմոր։ Խմորը մի քանի անգամ խփել սեղանին։ Պիտի ստանաք էլաստիկ և նուրբ խմոր։ Դնել տաք տեղում։ Պատրաստի խմորը բաժանել կտորների և կարկանդակներ ձևավորել։ Վերցնել ցանկացած միջուկ․ կարտոֆիլի պյուրե՝ կանաչիով, եփած աղացած միս, եփած ձու և կանաչ սոխ։
  4. Ձեռքերով հարթեցնել կարկանդակները և տապակել մեծ քանակությամբ տաքացրած ձեթի մեջ։

Բարի ախորժակ։

Կարդացեք նաեվ

«Ամենախելացի» և ամենահամեղ կարկանդակը

Irina Abovyan

Պատրաստում ենք մակարոն ջեռոցում, համից չեք կշտանա, անմահական համ ունի

Irina Abovyan

Մանթի

Irina Abovyan

Նախաճաշի համար այս տաք բրդուճները ինձ խենթացնում են իրենց անմահական համով եկեք միասին պատրաստենք

Irina Abovyan

Նա ամբողջական հավը դրեց ջրի մեջ… Արդյունքն ուղղակի զարմացնում է

Irina Abovyan

Թթու կաղամբով ապուր. Անուշաբույր ուտեստ

Irina Abovyan