Խոհանոց

Առանց ալյուրի և կարագի ընկույզով տորթ՝ ընդամենը 5 րոպեում

Անահավանական համեղ և պարզ տորթ, որը գերում է իր համով՝ առաջին իսկ անգամ փորձելուց հետո։

Դիտեք նաև՝

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ․

  • ձու՝ 3 հատ
  • շաքարավազ՝ 80գ
  • փխրեցուցիչ՝ 1թ․գ․
  • աղացած ընկույզ՝ 200գ

կրեմի համար․

  • եփած խտացրած կաթ
  • կարագ

Պատրաստման եղանակ․

  1. Մի քանի րոպե հարել ձուն, ավելացնել ընկույզը, շաքարավազն ու փխրեցուցիչը։ Կրկին հարել։
  2. Տապակին ձեթ քսել և ալյուր ցանել։
  3. Մեջը լցնել խմորը և թխել 180 ջերմաստիճանի ներքո՝ 10-15 րոպե։ Ժամանակը կախված է ջեռոցի հզորությունից։
  4. Երբ կորժը սառի, բաժանել երկու շերտի։
  5. Պատրաստել կրեմը․ հարել խտացրած կաթն ու կարագը։
  6. Կորժերին կրեմ քսել և դնել միմյանց վրա։ Տորթը զարդարել ըստ ցանկության․ հալած շոկոլադով, ջնարակով, մրգերով, ընկույզով։

Կարդացեք նաեվ

Տորթ Շարլոտա

Irina Abovyan

Ծանր աշխատանքային օրվանից հետո ես ամուսնուս համար պատրաստում եմ սոխով այս հրաշալի ուտեստը․Բաղադրատոմսով կկիսվեմ նաև Ձեզ հետ

Irina Abovyan

Ամանորյա սեղանի համեղ ուտեստ մսից և միջուկով։

Irina Abovyan

Նախուտեստը պետք է լինի հենց այսպիսին` գեղեցիկ, համեղ և ախորժելի: Դդմիկով ռուլետներ

Irina Abovyan

Շերտավոր խմոր է անհրաժեշտ է և միջուկի բաղադրիչներ․․․ Տոնական սեղանի խորտիկը պատրաստ է

Irina Abovyan

Այլևս չեմ եփում աղցանների գազարը. գտել եմ ավելի արագ ու համեղ հնարք

Irina Abovyan