Խոհանոց

Առանց ալյուրի և կարագի ընկույզով տորթ՝ ընդամենը 5 րոպեում

Անահավանական համեղ և պարզ տորթ, որը գերում է իր համով՝ առաջին իսկ անգամ փորձելուց հետո։

Դիտեք նաև՝

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ․

  • ձու՝ 3 հատ
  • շաքարավազ՝ 80գ
  • փխրեցուցիչ՝ 1թ․գ․
  • աղացած ընկույզ՝ 200գ

կրեմի համար․

  • եփած խտացրած կաթ
  • կարագ

Պատրաստման եղանակ․

  1. Մի քանի րոպե հարել ձուն, ավելացնել ընկույզը, շաքարավազն ու փխրեցուցիչը։ Կրկին հարել։
  2. Տապակին ձեթ քսել և ալյուր ցանել։
  3. Մեջը լցնել խմորը և թխել 180 ջերմաստիճանի ներքո՝ 10-15 րոպե։ Ժամանակը կախված է ջեռոցի հզորությունից։
  4. Երբ կորժը սառի, բաժանել երկու շերտի։
  5. Պատրաստել կրեմը․ հարել խտացրած կաթն ու կարագը։
  6. Կորժերին կրեմ քսել և դնել միմյանց վրա։ Տորթը զարդարել ըստ ցանկության․ հալած շոկոլադով, ջնարակով, մրգերով, ընկույզով։

Կարդացեք նաեվ

Կաղամբով այս հեշտ ու շատ համեղ աղցանը կարող եք պատրաստել թեկուզ ամեն օր

Irina Abovyan

Արագ պատրաստվող և անչափ համեղ թխվածքաբլիթներ ցանկացած առիթի համար

Irina Abovyan

Նախուտեստների 5 հիանալի բաղադրատոմս Ամանորյա սեղանն էլ ավելի գեղեցկացնելու համար

Irina Abovyan

Շատ համեղ և անչափ գեղեցիկ Արևածաղիկ շերտավոր խմորով

Irina Abovyan

Մի գաղտնի բաղադրիչ եմ ավելացնում խմորին, ու այն ստացվում է բամբակի պես նուրբ ու փափուկ

Irina Abovyan

Պնդուկի միջուկով թխվածքաբլիթների հեշտ և մատչելի բաղադրատոմս / Համեղ խառնաշփոթ փոքրերի և մեծերի համար

Irina Abovyan