Խոհանոց

Առանց ալյուրի և կարագի ընկույզով տորթ՝ ընդամենը 5 րոպեում

Անահավանական համեղ և պարզ տորթ, որը գերում է իր համով՝ առաջին իսկ անգամ փորձելուց հետո։

Դիտեք նաև՝

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ․

  • ձու՝ 3 հատ
  • շաքարավազ՝ 80գ
  • փխրեցուցիչ՝ 1թ․գ․
  • աղացած ընկույզ՝ 200գ

կրեմի համար․

  • եփած խտացրած կաթ
  • կարագ

Պատրաստման եղանակ․

  1. Մի քանի րոպե հարել ձուն, ավելացնել ընկույզը, շաքարավազն ու փխրեցուցիչը։ Կրկին հարել։
  2. Տապակին ձեթ քսել և ալյուր ցանել։
  3. Մեջը լցնել խմորը և թխել 180 ջերմաստիճանի ներքո՝ 10-15 րոպե։ Ժամանակը կախված է ջեռոցի հզորությունից։
  4. Երբ կորժը սառի, բաժանել երկու շերտի։
  5. Պատրաստել կրեմը․ հարել խտացրած կաթն ու կարագը։
  6. Կորժերին կրեմ քսել և դնել միմյանց վրա։ Տորթը զարդարել ըստ ցանկության․ հալած շոկոլադով, ջնարակով, մրգերով, ընկույզով։

Կարդացեք նաեվ

Համեղ նախուտեստ-աղցան, այն պատրաստվում է հեշտ և արագ, պահպանեք Ամանորի սեղանի համար

Irina Abovyan

#կանաչ_լոբի #սխտորը_ձվի_մեջ Ինչպես տապակել կանաչ լոբին ձվով, որ համեղ լինի

Irina Abovyan

Մածունով գաթա շատ փափուկ եւ համեղ.

Irina Abovyan

Պատրաստոմ եմ «Լավաշով և սպանախով բրդուճներ»

Irina Abovyan

Շաուրմա. օգտակար է, թե՞ վնասակար

Irina Abovyan

Մարինացված վարունգ

Irina Abovyan