Խոհանոց

Նարինջով լոխում. Նրբահամ, հաճելի քաղցրավենիք

_Մի մեծ կաթսայի մեջ խшռնել ջուրն ու նարնջի հյութը։ Հաջորդը, ավելացնել շաքարшվազը, եգիպտացորենի օսլան: Ամեն ինչ լավ խառնել հարիչով։

Դիտեք նաև՝

_Ստացված զանգվածը դնել կրшկի վրա։ Անընդհատ խառնելով եփել այնքան, մինչև զանգվածը թшնձրանա, հենց զանգվածը թանձրանա, լցնել կիտրոնի հյութը։

_Խառնել և շարունակել եփ ել մարմանդ կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով։

_Հենց զանգվածը ձգվող դառնա և գույնը փոխի, մոտ 10-15 րոպե հետո վերցնել կրшկից։

_Լցնել զանգվածը ջե ռոցի ապակյա ամանի մեջ, հարթեցնել։

_Թողնել սառչի սենյակային ջերմшստիճանում 1 ժամ։

_Առանձին ամանի մեջ եգիպտшցորենի օսլան և շաքարի փոշին լցնել, լավ խառնել։

_Սառած աղանդերը կտրшտել կտորներով, թաթախել շաքարի փոշու և օսլայի խառնուրդի մեջ։

Դուք կարող եք այս կտորները շարել ամանի մեջ, ծածկել, որ շատ չչորանա։

Բարի ախորժակ:

Կարդացեք նաեվ

Այսօր կունենանք շատ գեղեցիկ և համեղ նախաճաշ` պղպեղով և ձվով

Irina Abovyan

Բազուկի թթու

Irina Abovyan

Ամառային, համեղ, փափուկ տորթ, որն ուղղակի հալչում է բերանում: Թխվածքաբլիթով և կաթով տորթ

Irina Abovyan

Այս ուտեստը կդառնա ցանկացած սեղանի զարդը: Դդմիկով ռուլետներ

Irina Abovyan

Թթու կաղամբով ապուր. Անուշաբույր ուտեստ

Irina Abovyan

Հավի խորոված՝ պատրաստված ջեռոցում

Irina Abovyan