Խոհանոց

Ընտանիքս պաշտում է այս ուտեստը… պետք է ընդամենը 2 հատ լավաշ և նրբերշիկ

Ամեն առավոտ երեխաներիս ու ամուսնուս համար նախաճաշ եմ պատրաստում, ու նրանք հիմնականում խնդրում են հենց այս ուտեստը: Ես էլ դեմ չեմ, քանի որ պատրաստվում է շատ արագ, իսկ անհրաժեշտ բաղադրիչները գրեթե միշտ կան խոհանոցում:

Դիտեք նաև՝

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.

  • լավաշ՝ 2 հատ
  • կաթնային նրբերշիկ՝ 8 հատ
  • պինդ պանիր՝ 100գ
  • կարտոֆիլ՝ 3 հատ
  • կարագ՝ 20 գ
  • ձեթ՝ 4ճ.գ.

Պատրաստման եղանակ.

Եփել մաքրած կարտոֆիլը աղով ջրի մեջ: Ավելացնել կարագը և տրորել, թողնել, որ սառի:

Պանիրն անցկացնել քերիչով: Լավաշը ուղղանկյունաձև կտրատել. լավաշի կտորի փոքր կողմը պիտի համապատասխանի նրբերշիկի երկարությանը:

Լավաշին կարտոֆիլի պյուրե քսել, պանիր լցնել, եզրին դնել նրբերշիկը ու փաթաթել: Նույնն անել ամբողջ մթերքի հետ:

Տաքացնել ձեթով տապակը, մեջը դնել ռուլետները՝ կարով դեպի ներքև, տապակել երկու կողմից՝ միջին կրակի վրա, մինչ կարմրելը:

Մատուցել տաք վիճակում:

Բարի ախորժակ:

Կարդացեք նաեվ

Բանանով ու ընկույզով այս հրաշքն անտարբեր չի թողնի ձեր հյուրերին․ անպայման փորձեք

Irina Abovyan

Կարտոֆիլով անչափ համեղ ալադիներ գաղտնիքներով. Արդեն երեք օր շարունակ պատրաստում եմ և համից չենք ձանձրանում

Irina Abovyan

Անմահական համ, հաճելի բույր և ախորժելի տեսք: Բանջարեղենով ջեռեփուկ

Irina Abovyan

Քաղցրեղենից հրաժարվելն անգամ այս տաք եղանակին, միևնույն է, դժվար է: Այնպես որ պատրաստում ենք այս համեղ, մրգային թխվածքն ու վայելում օրը

Irina Abovyan

Ձեր ընտանիքը շնորհակալ կլինի ձեզ այսպիսի համեղ և հագեցնող ընթրիքի համար: Հավի մսով և կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Irina Abovyan

«Մինուտկա» աղցան: 3 բաղադրիչ և 10 րոպե. շատ համեղ է ստացվում

Irina Abovyan