Խոհանոց

#կանաչ_լոբի #սխտորը_ձվի_մեջ Ինչպես տապակել կանաչ լոբին ձվով, որ համեղ լինի

Կարդացեք նաեվ

Տոնական տորթ

Irina Abovyan

Պատրաստենք միասին. Խուրջին

Irina Abovyan

90-ականներից եկած բաղադրատոմս. շատ համեղ ու խրթխրթան սոխով կոտլետներ

Irina Abovyan

Էս համովությունը չսարքել չէի կարող/ #Խավիար/#Բադրիջանի_խավիար/

Irina Abovyan

Գծավոր վայելք․․․ Ալյուրի փոխարեն լցնում եմ ՍԱ, ու մի քանի անգամ համեղ ու նուրբ է ստացվում

Irina Abovyan

Պանրով «Բներ»

Irina Abovyan