Խոհանոց

Կարմիր լոբով անչափ համեղ ուտեստ. Կկիսվենք այս պարզ, բայց հետաքրքիր բաղադրատոմսով

Այս համեղ ուտեստի պատրաստման համար անհրաժեշտ են հետևյալ բաղադրիչները․

  • Երկու բաժակ խաշած կարմիր լոբի կամ երկու փոքր բանկա պահածոյացված լոբի
  • Մեկ մեծ գազար
  • Մեկ միջին չափի սոխ
  • Երկու մեխակ սխտոր
  • Մեկ փունջ կանաչի
  • Երկու ճաշի գդալ բուսական յուղ
  • Երկու ճաշի գդալ տոմատի մածուկ
  • Երկու ճաշի գդալ շաքարավազ
  • Մեկ գդալ աղ
  • Մեկ գդալ համեմունք` ըստ ճաշակի:
  • Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակը․

  1. Եթե ​​հում լոբի է օգտագործվում ուտեստի պատրաստման համար, ապա այն նախ պետք է եփվի այնքան, մինչև փափկի, մոտ 1-1,5 ժամ: Պահածոյացված լոբի կարող է օգտագործվել ուղղակիորեն:
  2. Կտրատեք սոխը և տապակեք այն մեծ կաթսայի մեջ բուսական յուղով 5 րոպե:
  3. Գազարն անցկացրեք քերիչով: Լցրեք այն սոխի վրա՝ գազարի, աղի, շաքարավազի, համեմունքների և տոմատի մածուկի հետ միասին:
  4. Ավելացրեք 150-200 մլ ջուր՝ կախված ուտեստի ցանկալի խտությունից: Ծածկեք կափարիչով և եփեք 10 րոպե:
  5. Ավելացրեք լոբին և խառնեք: Եփեք 10-15 րոպե: Ապա ավելացրեք մանրացված սխտորը և կանաչիները:
  6. Մատուցելուց առաջ թողեք 10 րոպե՝ կափարիչի տակ: Բարի ախորժակ։

Կարդացեք նաեվ

Պատրաստում ենք տնական Նուտելլա առանց կասկածելի ու վնասակար հավելումների. Երեխաներս շատ գոհ են, ես՝ նույնպես

Irina Abovyan

Շատ պարզ, բայց և շատ օրիգինալ նախուտեստ տոնական սեղանի կամ պարզապես բարձր տրամադրության համար: Լցոնած լոլիկներ

Irina Abovyan

Կարտոֆիլն այս տարբերակով անմահական է ստացվում: Տապակած կարտոֆիլը սպանախով

Irina Abovyan

Այս հետաքրքիր, սննդարար և օրիգինալ ուտեստը դարձել է ընտանիքիս սիրելին. դուք էլ փորձեք

Irina Abovyan

Կորեական եղանակով տապակած կարտոֆիլ. Այս ուտեստն անմիջապես կգրավի Ձեզ իր հաճելի համով

Irina Abovyan

Իդեալական, փայլուն ջնարակ

Irina Abovyan