Խոհանոց

Բանջարեղեն, որն օգնում է պայքարել մի շարք հիվանդությունների դեմ

Սմբուկը հարուստ է սննդարար նյութերով, ինչն այս բարջարեղենն անփոխարինելի է դարձնում: Med2.ru-ի հաղորդմամբ՝ սմբուկը խորհուրդ է տրվում առողջության հետ կապված մի շարք խնդիրների դեպքում:

Դիտեք նաև՝

Այս բանջարեղենը մեծ քանակով հակաօքսիդանտներ է պարունակում՝ նյութեր, որոնք օրգանիզմը պաշտպանում են ազատ ռադիկալների վնասակար ազդեցությունից: Այս նյութերը կարող են վնասել բջիջները, արագացնել ծերացումը:

Սմբուկը հարուստ է նաև նյութերով, որոնք օգնում են իջեցնել արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը՝ կանխարգելելով սիրտ-անոթային համակարգի հիվանդությունների զարգացումը: Սմբուկը նպաստում է սրտի, անոթային համակարգի աշխատանքին:

Սմբուկն առանձնանում է սննդարար նյութերի պարունակությամբ. այն հարուստ է բջջանյութով, պեկտինով, սպիտակուցներով, կալիումով, կալցիումով, ֆոսֆորով, երկաթով, նատրիումով, C, B1, B2, B5, PP վիտամիններով: Այն խորհուրդ է տրվում մարդկանց, ովքեր փորձում են թողնել ծխելը:

Կարդացեք նաեվ

Սիրելի աղցանեը սիրելի ընտանիքի համար: Բաջարեղենով և մսով աղցան

Irina Abovyan

Արագ պատրաստվող ախորժելի նախաճաշ պարզ բաղադրիչներից. Այն կարող եք նաև վերցնել ձեզ հետ

Irina Abovyan

Տան պայմաններում պատրաստվող հրաշալի տորթ, որն այնքան հեշտ է պատրաստել

Irina Abovyan

Այսուհետ դուք հենց ա՛յս բաղադրատոմսով կպատրաստեք սպագետտին: Սպագետտին` ձվային սոուսով

Irina Abovyan

Սպանախով աղցան

Irina Abovyan

Թռչնի կաթ Թխվածք․ Համեղ Նրբություն Տորթ անչափ փափուկ և Հալվող

Irina Abovyan