Խոհանոց

Բանջարեղեն, որն օգնում է պայքարել մի շարք հիվանդությունների դեմ

Սմբուկը հարուստ է սննդարար նյութերով, ինչն այս բարջարեղենն անփոխարինելի է դարձնում: Med2.ru-ի հաղորդմամբ՝ սմբուկը խորհուրդ է տրվում առողջության հետ կապված մի շարք խնդիրների դեպքում:

Դիտեք նաև՝

Այս բանջարեղենը մեծ քանակով հակաօքսիդանտներ է պարունակում՝ նյութեր, որոնք օրգանիզմը պաշտպանում են ազատ ռադիկալների վնասակար ազդեցությունից: Այս նյութերը կարող են վնասել բջիջները, արագացնել ծերացումը:

Սմբուկը հարուստ է նաև նյութերով, որոնք օգնում են իջեցնել արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը՝ կանխարգելելով սիրտ-անոթային համակարգի հիվանդությունների զարգացումը: Սմբուկը նպաստում է սրտի, անոթային համակարգի աշխատանքին:

Սմբուկն առանձնանում է սննդարար նյութերի պարունակությամբ. այն հարուստ է բջջանյութով, պեկտինով, սպիտակուցներով, կալիումով, կալցիումով, ֆոսֆորով, երկաթով, նատրիումով, C, B1, B2, B5, PP վիտամիններով: Այն խորհուրդ է տրվում մարդկանց, ովքեր փորձում են թողնել ծխելը:

Կարդացեք նաեվ

Սնկով հետաքրքիր ուտեստ, որը ստացվում է շատ համեղ և ախորժելի․ Իդեալական է տոնական սեղանի համար

Irina Abovyan

Չրերով փլավ Զատիկի սեղանի համար․ Արդեն 6 տարի է այս ձևով եմ պատրաստում

Irina Abovyan

Կարտոֆիլ ու աղացած միս․․․ Այսքան համեղ ուտեստ դեռ չէի փորձել

Irina Abovyan

Պատրաստում ենք մակարոն ջեռոցում, համից չեք կշտանա, անմահական համ ունի

Irina Abovyan

Կարմիր Սոխի Մարինադ

Irina Abovyan

«Փարիզյան կրակներ»: Շոկոլադե այս տորթն ուղղակի աննկարագրելի համ ունի

Irina Abovyan