Խոհանոց

Հեշտ պատրաստվող և անչափ համեղ շոկոլադե տորթ, որը կդառնա ընտանիքի սիրելին

Ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում շատ համեղ տորթի բաղադրատոմս, որը դուր կգա բոլորին:

Դիտեք նաև՝

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.

  • 8 ձու
  • 3 ճ.գ. շաքարավազ
  • մի պտղունց աղ
  • 130 գ ալյուր
  • 2 ճ.գ. կակաո
  • 560 մլ կաթ
  • 250 գ շաքարի փոշի
  • 20 գ վանիլինի շաքար
  • 250 գ կարագ
  • 150 գ սև շոկոլադ

Պատրաստման եղանակ.

  1. Սկզբում պատրաստել կորժը: Դրա համար անհրաժեշտ է հարել 6 դեղնուցը և շաքարավազը:
  2. Առանձին տարայի մեջ հարել 6 սպիտակուցներն ու աղը՝ մինչ սպիտակ խիտ փրփուր կստացվի:
  3. Զգուշորեն միացնել երկու հարած զանգվածները, նաև ավելացնել մաղած 100 գ ալյուրն ու կակաոն: Լավ խառնել և լցնել յուղաթղթով ծածկված տապակի մեջ:
  4. Ուղարկել նախօրոք մինչև 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը, թխել 20-25 րոպե:
  5. Այդ ընթացքում պատրաստել կրեմը: Դրա համար կաթսայի մեջ պետք է խառնել 2 ձու և 30 գ ալյուր: Հարել:
  6. Անդադար խառնելով՝ ավելացնել 500 մլ կաթը՝ սառը վիճակում: Դնել կրակին և տաքացնել՝ մինչ խտանալը: Ամբողջ ընթացքում պետք է խառնել:
  7. Առանձին տարայի մեջ հարել 220 գ փափկած կարագը, շաքարի փոշին և վանիլինը: Չդադարելով հարել՝ ավելացնել կաթնային զանգվածը:
  8. Սպասել, որ կորժը սառի: Կրեմ քսել:
  9. Պատրաստել ջնարակը. դրա համար գոլորշու վրա հալեցնել շոկոլադը, ավելացնել մնացած կաթը, մի քիչ կարագ և խառնել: Սպասել, որ սառի և լցնել կրեմի վար:
  10. Տորթն ուղարկել սառնարանը և սպասել 4 ժամ:
  11. Դրանից հետո կարելի է մատուցել: Բարի ախորժակ:

Կարդացեք նաեվ

Շարլոտկայի ամենահաջող բաղադրատոմսը․․․ Անգամ մի կտոր չի ավելանում

Irina Abovyan

Գազարով և բազուկով աղցան

Irina Abovyan

Հյութալի կոտլետների բելառուսական բաղադրատոմսը․ մեկ անգամ սա փորձելուց հետո էլ ուրիշ տեսակի կոտլետ չեք պատրաստի

Irina Abovyan

Տղամարդիկ ուղղակի խենթանում Են այս աղցանի համից, անպայման պատրաստեք այն ձեր սիրելիների համար

Irina Abovyan

Միջուկով թխվածքաբլիթ, որը հալվում է բերանում… Պետք են միայն պարզ ու հասարակ բաղադրիչներ, որոնք գրեթե միշտ կան ձեռքի տակ…

Irina Abovyan

Իտալական զատկի պիրոգ

Irina Abovyan