Խոհանոց

Համեղ Կիևյան կոտլետներ։ Պատրաստման բոլոր գաղտնիքները։ Համեղ ու շատ գեղեցիկ արդյունք։ Դիտեք

Այսօր պատրաստելու ենք կիևյան կոտլետներ՝ ընդ որում երկու տարբերակով էլ․ և դասական ամբողջական հավի կրծքամսից և աղացած խճողակով տարբերակից։ Իսկ որպես միջուկ, ինչպես միշտ առաջարկելու եմ նոր՝ հեշտ և համեղ տարբերակ։ Մինչև վերջ դիտողները կիմանան ավելին մեր խաղարկության և նվերի մասին։Կիևյան կոտլետներ Բաղադրիչներ՝Հավի կրծքամիս

4 հատ կամ 2 կգ․ 3 ձու կավելացնենք, ձվի քանակը մսի զանգվածի հետ ուղիղ համեմատական է Սոխ — 1 գլուխ Սխտոր — 1 թարմ փոքր գլուխ Համեմենք աղով, մոտ 1 թեյի գդալ 1 թեյի գդալ սև պղպեղ 1 թեյի գդալ խմելի-սունելի 1 թեյի գդալ Թթվասեր — 1 ճ․ գդ․ Ալյուր — 2 ճ․ գդ․ Պաքսիմատ փշրած և ձու թաթախելու համար Կիևյան կոտլետներ 2 Համեղ տարբերակ

Կարդացեք նաեվ

Բանջարեղեն, որն օգնում է պայքարել մի շարք հիվանդությունների դեմ

Irina Abovyan

Մինի-պիցցաներ՝ շերտավոր խմորով… Մի քանի րոպեում պատրաստ կլինի

Irina Abovyan

համեղ ընթրիքը կլինի հենց ձե՛րը: Մակարոնը` սնկով և բրոկկոլիով

Irina Abovyan

Իրականում հաճարով և սնկով փլավը այսպես են պատրաստում. շատ համեղ է ստացվում, անպայման փորձեք

Irina Abovyan

ՎԻՆԵԳՐԵՏ: Կարևոր խորհուրդներ համեղ և ախորժելի տեսքով ՎԻՆԵԳՐԵՏ պատրաստելու համար

Irina Abovyan

Հաց՝ ընդամենը 5 րոպեում պատրաստվող խմորով․․․ Սա փորձելուց հետո էլ խանութից չեք գնի

Irina Abovyan