Խոհանոց

Համեղ Կիևյան կոտլետներ։ Պատրաստման բոլոր գաղտնիքները։ Համեղ ու շատ գեղեցիկ արդյունք։ Դիտեք

Այսօր պատրաստելու ենք կիևյան կոտլետներ՝ ընդ որում երկու տարբերակով էլ․ և դասական ամբողջական հավի կրծքամսից և աղացած խճողակով տարբերակից։ Իսկ որպես միջուկ, ինչպես միշտ առաջարկելու եմ նոր՝ հեշտ և համեղ տարբերակ։ Մինչև վերջ դիտողները կիմանան ավելին մեր խաղարկության և նվերի մասին։Կիևյան կոտլետներ Բաղադրիչներ՝Հավի կրծքամիս

4 հատ կամ 2 կգ․ 3 ձու կավելացնենք, ձվի քանակը մսի զանգվածի հետ ուղիղ համեմատական է Սոխ — 1 գլուխ Սխտոր — 1 թարմ փոքր գլուխ Համեմենք աղով, մոտ 1 թեյի գդալ 1 թեյի գդալ սև պղպեղ 1 թեյի գդալ խմելի-սունելի 1 թեյի գդալ Թթվասեր — 1 ճ․ գդ․ Ալյուր — 2 ճ․ գդ․ Պաքսիմատ փշրած և ձու թաթախելու համար Կիևյան կոտլետներ 2 Համեղ տարբերակ

Կարդացեք նաեվ

Պատրաստում ենք կաղամբով համեղ աղցան

Irina Abovyan

Անուշահամ բիսկվիթ՝ «Մարգարիտա»․․․ ստացվում է օդային, համեղ, փքուն, պատրաստվում է շատ արագ ու պարզ եղանակով

Irina Abovyan

Այսպես համեմեք հավի թեւիկները եւ ապշեք դրանց նրբահամից

Irina Abovyan

Ինչպես համեղ եփել անգամ ամենաէժան մակարոնը. ահա գաղտնիքը, որ դրանք չքանդվեն ու չկպչեն

Irina Abovyan

Կաղամբով, մատչելի, յուրահատուկ միջուկով կարկանդակներ

Irina Abovyan

Շատ համեղ թխվածքաբլիթներ ձեռքի տակ եղած բաղադրիչներով

Irina Abovyan