Խոհանոց

90-ականներից եկած բաղադրատոմս. շատ համեղ ու խրթխրթան սոխով կոտլետներ

Սննդի պաշարները շատ արագ են սպառվում: Բայց մի անհանգստացեք, նույնիսկ եթե Ձեր խոհանոցում մնացել է միայն սոխ, կարող եք պատրաստել սոխով համեղ ու հյութալի կոտլետներ:

Անհրաժեշտ է․

  • 5 միջին չափի սոխ,
  • 3 ձու,
  • 100 գ մանրաձավար,
  • 1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ,
  • Աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի,
  • Բուսական յուղ — տապակելու համար:

Պատրաստումը․

Կլպեք, լվացեք և կտրեք սոխը փոքր խորանարդիկներով: Թակած սոխը տեղափոխեք խորը ամանի մեջ, ավելացրեք երկու պտղունց աղ և ձեռքերով լավ ճզմեք, որպեսզի այն դառնա փափուկ և հյութը թողնի:

Ձվերը պատառաքաղով հարեք առանձին ամանի մեջ և ավելացրեք սոխին:

Խմորի համար ավելացրեք մանրաձավարը և փխրեցուցիչը:

Ամեն ինչ լավ խառնեք, համեմունքներ ավելացրեք` ըստ ճաշակի: Զանգվածը թողեք 20 րոպե, որպեսզի մանրաձավարն ուռչի:

Տապակը նախապես տաքացրեք բուսական յուղով և կոտլետները գդալով դրեք յուղի մեջ:

Տապակեք ցածր կրակի վրա, մինչև երկու կողմերն էլ ոսկե դարչնագույն ստացվեն:

Պատրաստ է։ Բարի ախորժակ։

Կարդացեք նաեվ

Ինչ կլինի եթե օրական 1 թթու վարունգ ուտեք, սա ուղղակի հիանալի է

Irina Abovyan

Լավաշով անչափ համեղ խաչապուրի, որի պատրաստման համար կպահանջվի ընդամենը մի քանի րոպե

Irina Abovyan

Դեսերտ Ելակով Սամբուկ

Irina Abovyan

Լոբով Պաշտետ

Irina Abovyan

Արագ պատրաստվող փխրուն թխվածքաբլիթներ

Irina Abovyan

Հավի մսով ուտեստ

Irina Abovyan